DUGUJE ANI SEVIĆ 20 ALIMENTACIJA ZA LORENU: Darko Lazić na sudu priznao da je u teškoj materijalnoj situaciji

Darko Lazić, kako pišu domaći mediji, navodno duguje 20 alimentacija za ćerku Lorenu, koju je dobio sa pevačicom Anom Sević.

Budući da Darko nije izmirio dugovanja, Ana je navodno presavila tabak i sada svoje zakonsko pravo potražuje na sudu.

- Ana je još prošle godine tužila Darka, ali su se zbog pandemije korona virusa tek nedavno sreli na sudu. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je na neverovatnih 1.100.000, što je oko 10.000 evra - ispričao je izvor blizak nekadašnjem bračnom paru.

Kako se dalje navodi, Darko je na sudu izlagao svoju navodnu tešku materijalnu situaciju, te je molio za razumevanje.

- Sudiji je govorio kako zbog saobraćajne nezgode u kojoj je smrt izbegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao, a kako i danas vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog korona virusa otkazani svi nastupi, te kako njegova verenica ne radi, kako izdržava roditelje... - ispričao je izvor.

Sudija je uneo u zapisnik sve što je Lazić ispričao, ali su advokati Ane Sević insistirali na tome da pevač nije plaćao alimentaciju ni pre saobraćajne nezgode.

Prema pisanju, nakon ovog glavnog pretresa na kojem su saslušani i Ana Sević i Darko Lazić, sudija je zakazala novo ročište za nekoliko meseci, a pevaču je stavljeno do znanja da ono što duguje svojoj ćerki mora da isplati.

Izvor: Alo.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.