SVAKA TVOJA SUZA MI JE VELIKA BOL, OČVRSNI MALO: Vuk Mob plakao kao malo dete tokom razgovora sa majkom (VIDEO)

Vuk Mob je nedavno ukućanima Zadruga otkrio da je njegova majka teško bolesna i da su joj rekli da "može da živi još pola do tri godine".

Reper je uspeo da ostvari poziv sa majkom koja mu se javila sa nosnom kanilom, a kada ju je ugledao na ekranu preplavile su ga emocije. Vuk je odmah briznuo u plač, a majka je pokušala da ga smiri ističući da je takav izuzetno nervira.

- Kako da budem dobro kad vidim da plačeš?! Vuče! Nisi otišao na robiju, otišao si svojevoljno. Alo dečko, tvoj otac je dok sam bila trudna bio u Americi. Ja sam odlično, gledam te i nerviraš me. Razbila bih te da mogu! - govorila mu je.

- Kako su svi? - pitao je uplakan Vuk.

- Svi su dobro, Olja je otišla do majke, da je znala da će biti poziv bila bi tu. Ugojila se, natekli su joj obrazi, odlično je. Vukadine, molim te, očvrsni malo. Isključi mozak, svi smo dobro. Znam sine da ti je teško, ali nije ni meni lako da gledam kako plačeš. Ej, srećo... Idi složi one stvari, radi nešto! - nastavila je.

- Dosadno mi je, uhvate me crne misli. Zamišljam da sam u zatvoru i da ću da bežim, ne znam šta ću sam sa sobom - plakao je Vuk.

- Sine, nemoj to da gledamo. Ocu ti skače pritisak kad vidi da plačeš. Kakvo bekstvo?! Ima da izdržiš. Zamišljaj da si na robiji, u ćeliji. Alo sine, pa najlepši si kad se smeješ. Idi igraj se sa onim ćurkama, neka te jure. Ja sam odlično, ne brini se za mene. Nisam ja mekana kao ti! Vuče, voli te majka najviše na svetu! Svaka tvoja suza mi je velika bol. Fališ mi da se svađamo - rekla mu je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.