TIJANA AJFON NA METI PROGONITELJA: Strahujem za svoju bezbednost! (FOTO)

Starleta Tijana Ajfon poslednjih nekoliko dana živi u agoniji jer se našla na meti progonitelja, četrdesetdvogodišnjeg Z. J., koji, kako sama navodi, želi da se zbliži sa njom i mašta da imaju intimne odnose.

Naime, nakon pretećih poruka koje je dobila od njega, u kojima zahteva da mu se javi kako ne bi dolazilo do većih problema, Tijana je bila prinuđena da slučaj prijavi policiji.

Poslednjih šest meseci dobijam poruke sa Instagram profila Z. J. U prvi mah bi me pitao za zdravlje i komentarisao moje objave. Poruke su bile pristojne sadržine i ništa nije ukazivalo na loše stvari koje su usledile. Dana 20. 9. 2020. to lice mi je poslalo poruku da želi intimni odnos sa mnom, pa poručio da ima 42 godine i da živi u Beogradu. Nakon toga su se nastavile poruke da želi intimni odnos sa mnom. Sledeći dan je navedeno lice došlo ispred moje zgrade, čekao me je, ali me nije našao. Bila sam u šoku kada su me komšije obavestile o tome. Odlučila sam da ga prijavim iz straha za sopstvenu bezbednost, da bi mi nakon što je pronađen, priveden, saslušan, upozoren i pušten, ponovo poslao poruku sadržine: "Šta sve mene neće snaći". Aludirao je na to što sam ga prijavila – ispričala je Tijana.

Pripadnici policije su odmah reagovali i priveli Z.J. na informativni razgovor. Međutim samo nekoliko sati nakon što je pušten iz policije, progonitelj se navodno pojavio ispred splava na kojem se Tijana provodila sa prijateljicama.

Iako me je uhođenje tog čoveka istraumiralo, bila sam ubeđena da su ga upozorenje policije i privođenje uplašili dovoljno da mi nikada više ne priđe. Izašla sam uveče, na društvenoj mreži objavila na kom sam splavu, a on se pojavio tamo. Nije mi bilo dobro. Ne znam kako sam uspela da ostanem na nogama i snimim ga telefonom kako bih dokaze da je prekšio zabranu prilaska pokazala policiji. On je psihički bolesnik što se vidi iz snimka koji sam napravila i strahujem za svoju bezbednost. Sreća, pa sam na splavu bila u društvu prijatelja. Strah me je da se krećem i ponovo sam bila u policiji kako bih ih zamolila da što hitnije reaguju i zaštite me od manijaka – rekla je starleta za Alo!.

Izvor: Scandal.rs/Alo.rs
Foto: ticamaksimovic/Instagram

Pogledajte još