ŽELIM DA BUDEM LEPA: Šenon Doerti pripremila haljinu u kojoj će biti sahranjena

Američka glumica i producentkinja Šenon Doerti (49), koja se proslavila ulogama Brende u seriji "Beverli Hils 90210" i Pru u seriji "Čari" već godinama se bori sa teškom bolešću, a u poslednjih nekoliko nedelja njena zdravstvena situacija se pogoršala.

Ona je nedavno priznala da piše oproštajna pisma i snima video snimke koje je posvetila svojoj porodici i prijateljima, a koje želi da im ostavi nakon smrti. Ona je dodala i da je pronašla pesmu koju želi da joj sviraju i pevaju na sahrani.

Reč je o poznatoj pesmi "Tears in Heaven", a sada je otkrila i da je odabrala odeću u kojoj želi da bude sahranjena.

- Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju - započela je ona.

- Trudim se poslednjih nekoliko meseci da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povedila - svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i da uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo - rekla je glumica.

- Bojim se, naravno da se bojim. Ne znam šta me čeka kada izdahnem i kuda će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da vidim svoje prijatelje, da se družim s njima, da ih ljubim i grlim. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi - i dobro i loše - zaključila je.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: theshando/Instagram

Pogledajte još