NEKAD PADNEM JA, NEKAD TI: Ljuba Perućica emotivnim rečima čestitao supruzi Katarini Kolozeus prvu godišnjicu braka

Godina prođe brzo, još ako u njoj ima puno ljubavi i razumevanja, onda se čini kad da je tren! U to se uverio Ljuba Perućica koji se pre godinu dana zakleo na večnu ljubav svojoj dugogodišnjoj devojci Katarini Kolozeus.

Danas ovaj mladi bračni par slavi prvu godišnjicu braka i tim povodom oboje su se oglasili na Instagramu. Pevač je javno svojoj supuzi uputio emotivne reči za prvu godinu braka.

- Proletela je i ta prva godina braka kao dlan o dlan, brzo i efikasno! Bila je burna i stvarno smo mnogo toga, za samo tu jednu godinicu, već prošli i to sve zajedno ruku pod ruku. Nekad padnem ja, nekada ona, ali uvek jedan povuče više i vrati balans. Ove godine si ti često vukla više i hvala ti na tome. Ljubavi, želim nam još mnogo mnogo lepih godina i još lepših trenutaka, a ja znam da nas najlepše tek čeka. Volim te - poručio je Ljuba svojoj supruzi, dok je slične izlive emocija imala i Katarina na svom Instagram profilu:

- Uspeli smo! Kažu da je prva godina braka najteža, a ja se molim Bogu da nam svaka bude baš kao ova! Čini mi se da je proletela, a opet sa druge strane, kada premotam film, znam da smo toliko toga prošli zajedno! Zahvalna sam ti za toliko stvari, a najviše za moj osmeh! Hvala ti što mi ga nikada ne skidaš sa lica i što se zahvaljujući tebi svaki dan budim i ležem kao srećna zena! Ti si sve što sam želela u životu.. moj oslonac, moj prijatelj, moja porodica! Volim te, ljubavi.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: katarina_kolozeus/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.