BRENA JE OBIČNA ŽENA, BAŠ KAO I MOJA MAJKA: Aleksandra Prijović iskreno o najvećoj balkanskoj muzičkoj zvezdi

Lepa Brena jedna je od najvećih balkanskih zvezda, ali kakva je kad se zatvore vrata njenog doma, najbolje zna njena porodica. Aleksandra Prijović, koja je udata za Filipa Živojinovića, sina Breninog supruga Bobe, priznaje da je nekada i sama mislila o Breni kao o nedostižnoj zvezdi čiji je život obavijen glamurom.

Međutim, kada je postala deo porodice Živojinović, shvatila je kakva Brena u suštini – obična žena poput mnogih dama.

Aleksandra je napravila paralelu na ovu temu odgovarajući na pitanje koliko se njen privatni život razlikuje od života bilo koje druge devojke, s obzirom na to da s 25 godina ima već bogato izgrađenu karijeru.

- Razlika je samo što ja snimam emisije, spotove, pesme, i radim u klubovima, imam nastupe. Sećam se kad sam ja bila mala, pa sam mislila, evo za Brenu! Ja sam mislila da se tu ko zna šta dešava, kakav je to život, a ona je jedna najnormalnija žena, kao moja majka, eto - rekla je Aleksandra za Mondo.rs i istakla da je uvek umela da se raduje tuđem uspehu.

- Nikada nisam bila ljubomorna, nikada nisam bila sujetna. Sećam se kada sam počela da radim, kada sam potpisala ugovor za "Grand", možda godinu dana nakon toga, svi su koštali više od mene! Svi su više radili, ja sam nekako vremenom radila, i ta cena je rasla, ali nikada mi nije bilo krivo ni zbog koga. Ja sam rekla: "E hvala Bogu, neka koštaju još sto puta više, neka rade još više, jednog dana ću i ja". Eto, i danas finasiram sve sama sebi. Takođe se radujem zbog svačijeg uspeha, jer šta sad, treba samo ja da pevam i samo ja da imam hitove, i da punim klubove? - bila je iskrena Aleksandra.

Izvor: Story.rs
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još