NAKON PET MESECI VEZE: Katarina Grujić i Marko Gobeljić započeli zajednički život!

Katarina Grujić konačno je pronašla svoju pravu ljubav. Kako je na planu karijere sve u savršenom redu, na listi prioriteta stavka ljubav dobila je svoje zasluženo mesto. Kaća blista, nikad bolje nije izgledala, a sada je i načinila ogroman korak.

Prema navodima domaćih medija, pevačica i fudbaler Marko Gobeljić otpočeli su zajednički život, a u svemu tome podržali su ih roditelji. Gobeljić nije oklevao pa je izabranicu odmah upoznao sa svojom porodicom.

Njih dvoje su posle samo pet meseci veze odlučili da žive zajedno. Više ne mogu da podnesu razdvojenost, pa su se dogovorili da žive zajedno. Marko ima veliki stan na Voždovcu koji se nalazi blizu njene porodične kuće, pa Kaća svaki dan skokne do roditelja dok je on na treningu – istakao je izvor koji je potom dodao da njih dvoje već žive kao u bračnoj zajednici.

- Oni funkcionišu kao da su u braku. Zajedno sređuju kuću, idu u kupovinu, gledaju filmove, ma pravi bračni par – rekao je izvor.

Kaća je jednom prilikom pričala da veze i ljubavi odmah raskida ukoliko shvati da nema hemije. Po svemu sudeći, ovde je ima napretek.

Smatram da je romansa završena onog momenta kada nestanu ljubav, pažnja i poštovanje. Kao i svakoj devojci, meni je to preko potrebno i jedino pravilno što sam mogla da uradim bilo je da taj odnos okončam. Uspešna žena mora da se suoči s gubitkom svog muškarca i nastavi dalje samostalno bez stega loše veze koja može samo da je sputa u karijeri – rekla proslavljena zvezda „Granda”.

Izvor: Blic/Story
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još