PEVAČICA PROLAZI KROZ PAKAO: Nina Badrić na meti progonitelja

Pevačica Nina Badrić proživela je pravu dramu kada ju je jedan od fanova uhodio ispred stana u kojem živi u Zagrebu, zbog čega je morala da se obrati policiji, pišu hrvatski mediji.

Pevačica je, kako piše "Slobodna Dalmacija" odlučila da prijavi nepoznatog muškarca jer ju je učestalo uznemiravao jer je navodno želeo sa njom da ostvari prisniji odnos.

S obzirom na to da Badrićeva nije želela da ima bilo šta sa njim, morala je da se obrati policiji. Slučaj je prvo završio na splitskom Opštinskom državnom tužilaštvu, ali je kasnije sve prebačeno na isto tužilaštvo u Zagrebu, s obzirom da muškarac tamo ima prebivalište.

Sud i državni tužilac su mu radi uhođenja, sukladno članku 98. Zakona o kaznenom postupku, izrekli mere opreza koje se odnose na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Kako navode pojedini hrvatski mediji, ovo nije prvi put da je Nina Badrić bila žrtva uhođenja.

Organizatori gala božićnog koncerta u Bjelovaru 2012. godine, pozvali su policiju uočivši obožavaoca koji ju je pratio više od godine dana. Isto se dogodilo u Splitu, kada je jedan od obožavatelja pokušao da upadne na scenu i prođe kroz obezbeđenje. Ubrzo se ispostavilo da je reč o muškarcu iz Užica. Gde god se ona pojaviljivala bio je i on, od koncerata do večernjih događaja.

Izvor: Blic.rs
Foto: badrich/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.