NIGDE JEDNO BEZ DRUGOGA: Jovana Joksimović i Srđan Predojević ponovo zajedno u jutarnjem programu

Prema pisanjima domaćih medija, televizijski duo Jovana Joksimović i Srđan Predojević uskoro će krenuti da vode jutarnji program na televiziji K1, čiji je vlasnik Željko Joksimović, suprug voditeljke Jovane Joksimović.

Prošlo je više od mesec dana otkako voditeljski par Srđan Predojević i Jovana Joksimović ne vode više jutarnji program na Prvoj televiziji. U domaćim medijima se od tada spekuliše o eventualnom prelasku voditeljskog para na neku drugu televiziju.

Prema rečima izvora, Srđanu i Jovani je posao na svojoj televiziji K1, ponudio upravo voditeljkin suprug, Željko Joksimović. Pa iako se šuškalo o tome da Joksimović u svom timu želi samo Jovanu, a da Srđan verovatno ostaje bez poslovnih ponuda, stvari sada stoje drugačije, te postoji velika šansa da voditeljski par ipak nastavi zajedničku karijeru i to na ovoj televiziji.

Srđan Predojević, nije želeo ni da demantuje, niti da potvrdi ova saznanja.

- Trenutno vozim, ne bih davao nikakve informacije, niti bilo kakve izjave. Hvala na pozivu - rekao je Srđan Predojević.

Jovana Joksimović je, s druge strane, ostala nedostupna za komentar.

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV "Prva", a kako se pisalo ranije, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Izvor: Nova.rs
Foto: srdjan.predojevic/Instagram

Pogledajte još