MOĆNA POJAVA: Plavi mesec 31. oktobra donosi velike promene

Pun Mesec u Biku 31. oktobra izuzetna je pojava iz nekoliko razloga. Prvo, dešava se na Noć veštica. Ovo je drugi puni Mesec u oktobru. Plavi mesec je moćna pojava.

Šta još može da se dogodi, a da se već nije dogodilo? Prvo epidemija, onda su zemljotresi, poplave i uragani, berze su uzdrmane, a onda protesti i rat. Dakle, šta još može da najavi Plavi mesec?

Plavi Mesec će 31. oktobra biti veoma blizu Urana, a ova planeta je simbol revolucija, promena, protesta. Ne samo što bi mogao da se proširi talas promena, već i da kod mnogih ljudi to izazove strah, paniku, anksioznost. Sve ovo ne bi bilo zanimljivo da američki iizbori za predsednika nisu zakazani za 3. novembar.

Plavi Mesec je uvek "Dan D" poput raskršća ili trenutka kada svi moraju da se suoče s istinom. Glavna zvezda predstojećeg događaja na nebu je Uran sa kojim ćemo imati posla do 2026. godine. Uran je sinonim za ekonomiju, pa na globalnom planu treba očekivati krah berze, promene u bankarskom sistemu ili finanasijskom monopolu.

Naredne dve nedelje (do Mladog Meseca 15. novembra) će biti pod rušilačkim nabojem, jer će kvadrat Saturna i retrogradnog Merkura izazivati nezadovoljstva, nesprozume, frustraciju... Tačnije, Merkur ne kreće i tačno sutradan od američkih izbora kreće direktno.

Zbog konjukcije punog Meseca sa Uranom mnogi će biti napeti, nesigurni, nervozni. Dolaziće do ishitrenih reakcija, nesreća, ali tako je uvek pred velike promene. Dakle, čitav ovaj period treba posmatrati kao priliku za nešto novo, jer će mnogi shvatiti da više nemaju šta da izgube i počeće da vide potpuno novu stranu svog života.

Izuzetno je važno u ovom periodu biti strpljiv, pažljiv i odmeren. Sve tri puta merite, pre nego što isečete. Pitajte za savet, ukrštajte mišljenja.

Pun Mesec 31. oktobra u znaku Bika poravnaće se sa najsjajnijom zvezdom u sazvežđu Ovna. Ova nepokretna zvezda Hamal, takođe, izaziva nasilje, grubost, zločin. Znači, Pun Mesec u konjukciji sa Uranom donosi nagle i neočekivane promene, a zvezda Hamal tome daje agresivan uticaj.

Budite strpljivi, jer do sredine novembra traje pritisak na Mesec koji vrši velika trojka: Jupiter, Saturn i Pluton. Smirite nervozu, umirite frustraciju, bes zamenite kreativnim radom. Jer, ovo je veoma uznemirujući period koji može da ostavi velike posledice na društvenom i ličnom planu.

Koliko god situacija ne nebu izgledala zabrinjavajuće treba znati da će sledeće 2021. godine isceljujući Jupiter tranzitirati kroz Vodoliju. Da bi stigli do "vremena Vodolije" moraćemo da preživimo ejomsku oluju 31. oktobra. Dobra vest je da Uran odlobađa.

Krah na ličnom planu

Pogledajte šta se dešava na 8 stepeni u vašem natalnom horoskopu. To što se tu nalazi biće prodrmano - dobro ili loše.

Anonimusi

Svetski astrolozi očekuju da će se desiti veliki šok, poput kraha berze. Mnogi pretpostavljaju da će slom izazvati neko iz senke, možda "Anonimusi".

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.