Meridian i kapiten "Zmajeva" pritekli u pomoć Domu zdravlja Zemun

Nastavak velike kampanje podrške medicinskim ustanovama u organizaciji regionalnog brenda u igrama na sreću

U sedmici za nama, kompanija Meridianbet, regionalni proizvođač i distributer igara na sreću, punom parom nastavila je veliku kampanju podrške zdravstvenim ustanovama širom Srbije u borbi protiv novog naleta panedmije korona virusa.

U društvu kapitena FK "Voždovac" Jovana Nišića, koji je još jednom pokazao svoju ličnu izuzetnost i požrtvovanje i van terena, kompanija Meridian i njeni zaposleni posetili su Dom zdravlja Zemun.

Ovo je jedna od ambulanti koja u poslednjih nekoliko dana radi u sve jačem kapacitetu, usled novog talasa pandemije.
Da sve bude u funkciji što bolje zdravstvene nege građanima pobrinulo se medicinsko osoblje koje već mesecima podnose nadljudske napore kako bi i u opštini Zemun zdravstveni sistem podneo novi nalet do sada nezapamćene pandemije.

U znak iskrene zahvalnosti i zadivljenosti za sve što čine kako bi građanima opštine Zemun bila pružena pravovremena i adekvatna zdravstvena zaštita, kompanija Meridian je osoblju Doma zdravlja uručila veliki broj paketa medicinske opreme, i materijala za adekvatno zbrinjavanje pacijenata, kao i dva televizora, koji će doprineti efikasnijem prijemu i otpustu pacijenata u ovoj primarnoj zdravstvenoj ustanovi.

Zemunska opština jedna je od preko 60 gradova i opština Srbije koje su do sada obišli volonteri Meridiana, kako bi se u najkritičnijim trenucima našli najugroženijim sugrađanima.

Podsetimo, kompanija Meridian je, od izbijanja globalne pandemije, do sada pomogla više desetina javnih kuhinja, regionalnih centara Crvenog krsta, obišla preko 200 najugroženijih domaćinstava širom Srbije, pomogla preko 30 kovid ambulanata, klinika i bolnice, ali i prikupila 2 miliona dinara za lečenje male Sofije Markuljević, koja se uspešno oporavlja u SAD.

Bez ikakve sumnje, u narednom periodu od Meridiana možemo očekivati još veći broj društveno odgovornih akcija.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još