SIGURNA SAM DA NIJE KRIV: Ljupka Stević stala u odbranu bivšeg ljubavnika (VIDEO)

Pevačica Ljupka Stević pojavila se sinoć na snimanju emisije "Amidži šou" kao specijalni muzički gost, a ovu priliku novinari nisu propustili, a da ne popričaju sa njom o svemu što se dešava u njenom životu.

Pevačica je otkrila kako se oseća posle skandala koji je obeležio protekla dva meseca na javnoj sceni Srbije, kada je svom bivšem dečku polupala automobile, ali i kako reaguje na presudu koju je general Dragiša Simić juče dobio.

- Iskrena da budem, ja sam baš konfuzna, prošlo je nekih 6 nedelja, ja verujem da će me tek stići, bili ste vi uz mene u tom rasulu, rastrojstvu, trudila sam se da budem dobro pred kamerama, ali mislim da će me tek stići. No, ne dam se ja - rekla je Ljupka, pa prokomentarisala presudu koja je juče doneta u slučaju njenog bivšeg partnera, policijskog generala Simića:

- Ja sam videla nekoliko tih objava, ali ne znam tačno zašto su ga osudili. Da li je nešto od ranije, ne znam da li je to dobro što je uslovno, valjda je bolje. Ja bih najsrećnija bila da je dobio oslobađajuću jer ja tvrdim da nije kriv ni za šta. Sigurna sam da nije kriv. Bili smo u kontaktu pre nekoliko dana, pitao je da li je sve u redu sa advokatima i to je to - ispričala je Ljupka.

Izvor: Pink.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još