PRESKOČIO BIH KAPIJU I ISTUKAO JE NA MRTVO IME: Oglasio se otac Paule Hublin nakon njenog pomirenja sa Franom Pujasom!

Prethodne večeri došlo je do neočekivanog obrta situacije. Na iznenađenje svih, Paula Hiblin i Fran Pujas obnovili su svoju vezu i nastavili tamo gde su stali, kao da nikada do prekida nije ni dolazilo.

Mnogi su i pre nagađali da njihova ljubav nije prestala, dok neki i dalje misle da se radi o igri, kojoj je kraj nepoznat. Povodom toga, ali i njenog celokupnog učešća u "Zadruzi 4" oglasio se i Paulin otac, Matija Hublin.

- Zaista ne znam šta da kažem, verujte mi. Nisam ni ispratio, samo su me juče zvali da mi kažu da se ponovo ljubaka sa nekim. Meni nije prijatno da to gledam i slušam o tome. Iznenađen sam, zaista, kao i svi - rekao je Matija.

Na pitanje da li više podržava njenu vezu sa Franom ili prethodnu, sa Tomom Panićem, on je bio iskren:

- Ma, kakvi, ne podržavam ni ovu. Od dva zla izabrala je... Videćemo manje ili veće. Ne verujem da se radi o igri, jer, ako je dogovor sve, a došlo je do onakvih uvreda, onda su oni zaista za Holivud! Čujem posle Tomu kako komentariše šta i koliko puta. Ja zaista ne verujem da se desilo bilo šta ozbiljnije između njih, jer zna da joj to ne bih oprostio. Prešao bih kapiju i istukao je na mrtvo ime! - bio je iskren Paulin otac.

- Slušao sam je dok je pevala pesmu Zorice Brunclik. Ona toliko lepo peva, ne znam zašto se ne fokusira na to. Da prestane da sramoti porodicu. Zaista sam mislio da je tada došla sebi i onda se desi pomirenje sa Franom - dodao je on.

Takođe, Paulin otac nije mogao da naglasi koliko voli svoju ćerku i da, iako mu ne pada lako sve ovo sa čim se porodica suočava, ona može na njega da računa:

- Ja sam bio uz nju uvek. Paula je moje dete i ja je volim. Nisam za ovo, ali niko ne bi trebao potceniti nju, Paula uopšte nije glupa. Mnogo njih je povredilo, počevši od Frana, Čorbe, Tome. Ja čujem i njene psovke, to je sve uticaj Frana, čujem njegove reči - završio je Matija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.