ZAVRŠIŠ FAKULTET I VALJAŠ ZELENE SALATE NA PIJACI, BUDEŠ PROSTITUTKA, NE SILAZIŠ SA TV-A: Peđa Medenica žestoko isprozivao starlete i rijaliti zvezde!

Folker Peđa Medenica prozvao je sve oni koji su bez razloga stekli veliku popularnost i na estradi zarađuju brdo para, a njegova objava podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama.

- Zamisli završiš muzičku akademiju i posle toga otvoriš menjačnicu ili trafiku, završiš mesec sa 400 evra zarade, a imaš dvoje dece. Zamisli dođeš u neki rijaliti, uđeš kao niko, a izađeš da se producenti i menadžeri slome oko tebe da snimiš album. Zamisli završiš glumu i d*ka te jedan profesor tri godine, ali ipak položiš zadnji ispit kod tog namćora. Uzmeš diplomu i zaposliš se na pijaci, valjaš zelene salate, krompire i ostale namirnice, nikada te nijedna kamera ne snimi ni kao nekog statistu. Zamisli, baviš se prostitucijom i doživiš da te prati 300 hiljada ljudi, novine prenose tvoje statuse i misli i ne silaziš sa TV-a - započeo je pevač.

On se zatim osvrnuo i na ljude koji odlaze iz Srbije za boljim životom.

- Zamisli završiš medicinu i doguraš da budeš jedan od najboljih keramičara u Minhenu. Zamisli samo da si netalentovan, ne znaš ni čime se baviš, nacija se bavi tvojom trudnoćom, tvojim ljubavnim životom, tvojim doručkom. Zamisli da se boriš da školuješ svoje dete, učiš ga nekim moralnim kodeksima, plaćaš knjige, moliš boga da upadne na budžet, izgubiš zadnji živac da ga izvedeš na neki put, sa svojim mizernim mogućnostima da bi ti dete jednog dana spakovalo diplomu i stvari i reklo da je predalo za mađarski pasoš i da pali. Eto zamisli - napisao je Peđa, a ispod ovog statusa na Fejsbuku ne prestaju da se nižu komentari, takođe, razočaranih fanova.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Pedja Medenica/Fejsbuk

Pogledajte još