ULEPŠAJTE ENTERIJER PREMA HOROSKOPU: Koji cvet odgovara vašem znaku?

Svaki znak horoskopa ima svoju biljku. U nastavku saznajte koja je vaša.

OVAN: FIKUS

Odvažni, dinamični i kompetitivni – samo su neke od osobina koje opisuju osobu rođenu u znaku Ovna. Fikus puzavac (Ficus pumila), koji će prekrasno izgledati u svakom domu, biljka je koja će se hrabro peti vašim zidom, ako mu dopustite.

BIK: HOYA KERRY - ZELENO SRCE

Karakteristike ovog znaka su snaga, odanost i poverenje. Zelena biljka u obliku srca je dobar izbor za ovaj senzualni znak horoskopa.

BLIZANCI: ZELENI LJILJAN - "PAUK BILJKA"

Ova je biljka poznata po tome što se jako dobro prilagođava svim prostorima. Mnogo ili malo svetla, njoj je potpuno svejedno. Savršena je za osobe rođene u horoskopskom znaku Blizanaca, koji su poznati po svojoj nežnoj naravi.

RAK: MARANTA LEUCONEURA - MOLITVENA BILJKA

Osobe rođene u znaku Raka su poznate po jakoj intuiciji i empatiji, te su zaštitnički nastrojene prema ljudima koje vole, pa je ova biljka, poznata i kao "molitvena" odličan izbor za njih.

LAV: TAMJANIKA - BROMELIACEAE

Ovo su tropske biljke poznate po svojim prekrasnim listovima, što ih čini savršenima za osobe rođene u znaku Lava koji su dramatični, otvoreni i vatreni.

DEVICA: FILODENDRON

Device su praktični ljudi pa je za njih idealan izbor biljka koja se lako održava a jedna od njih je upravo filodendron.

VAGA: SPATIFILUM

Diplomatski nastrojene, graciozne i pravedne, samo su neke od karakteristika osoba rođenih u znaku Vage. Ova biljka iz porodice ljiljana je za njih idealan odabir, a osim što su lepe, brinu se za pročišćavanje vazduha u sobi.

ŠKORPIJA: ZLATNI PUZAVAC

Zbog strastvene prirode često ih vezuju za vatreni znak dok su oni ustvari vezani za vodu, pa je ova biljka koja obožava vodu dobar odabir za njih. Smatra se biljkom prijateljstva, a ko je bolji prijatelj od jednog Škorpiona?

STRELAC: MONSTERA

Otvorena i vesela narav Strelca odlično se slaže s ovom neobičnom biljkom poznatom i kao "biljka švajcarski sir". Ukoliko je kupite za kuću pripazite svoje ljubimce jer je za njih otrovna.

JARAC: KALANHOA - "ĐAVOLJI BRŠLJAN"

Baš poput pripadnika ovog horoskopskog znaka, ova biljka je nezavisna i istrajna.

VODOLIJA: KRUNICA - SENECIO ROWLEYANUS

Jedinstven i poseban izgled ove biljke savršeno odgovara ovom znaku koji krase iste osobine.

RIBA: CVET ZLATNE RIBICE - NEMATANTUS

Kreativnost i empatija su karakteristike ovog horoskopskog znaka, a ova biljka prekasnih narandžastih cvetova je idealan par za ove maštovite ljude.

Izvor: Kurir.rs/Ordinacija.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još