NANETA MI JE VELIKA BOL: Anabela Atijas susrela se sa Nađom Đogani na sudu

Anabela Atijas pojavila se u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, gde je trebalo da se suoči sa Nađom, sestrom Gagija Đoganija protiv koje je podnela tužbu.

Međutim, pre pevačice u ovom sudu pojavio se Gagi.

Iako je pretpostavka bila da je došao kako bi podržao sestru, istina je da je Đogani stigao na svoje ročište, zbog nedavnog privođenja sa narkoticima i kasnijeg nepojavljivanja na sudu.

- Ja imam suđenje u 12, vezano za moje hapšenje. Toliko - rekao je Gagi pre ulaska u sud.

Podsetimo, on se nije odazvao pozivu da se 14. oktobra pojavi u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Osumnjičeni se nije odazvao pozivu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je upućen preko policije za danas, te je izdata naredba za dovođenje osumnjičenog u krivičnom postupku koji se vodi zbog krivičnoog dela neovlašćeno držanje opojnih droga - saopštilo je tada tužilaštvo.

Naime, Gagi je bio uhapšen 16. septembra, kada je policija kod njega pronašla manju količinu kokaina. Tada se branio da je "pod velikim stresom" i da je "droga za njegovu ličnu upotrebu".

Anabela je malo nakon Gagija stigla u sud, rekavši da pravdu traži na sudu.

- Sve laži koje su iznete protiv mene kao majke, rekla sam da ću pravdu da potražim na sudu, s obzirom na to da mi je zaista naneta velika bol. To je poslednje čime neko ima pravo da se bavi - rekla je Anabela pre ulaska u sud.

- Mi smo podneli privatnu krivičnu tužbu za uvredu, produženo krivično delo iznošenje ličnih i porodičnih prilika, s obzirom na to da je okrivljena u četiri navrata iznosila uvrede na račun privatne tužilje, čime je povredila čast i dostojanstvo. Mi ćemo opredeliti imovinsko-pravni zahtev i očekujem da će to biti rešeno u našu korist - rekla je Anabelina pravna zastupnica Jovana Ralević.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još