ZAVRŠIO U KAFANI: Edis Fetić u društvu prijatelja proslavio razvod od Zilhe

Edis Fetić tokom boravka u rijaliti programu "Zadruga" imao je turbulentnu ljubavnu vezu sa Draganom Mitar. Njih dvoje su bili partneri, iako su još uvek imali zakonite supružnike. Ipak, Edova i Draganina veza na kraju nije opstala.

Takođe, nije opstao ni Edov brak, s obzirom na to da se on danas razveo od supruge Zilhe Karišik. Sve se desilo u sudu u Novom Pazaru, a Edo je rekao i kojim će danima viđati decu, kao i šta je odlučeno kada je reč o alimentaciji. On je istakao i kako su u sudu pokušali da ih pomire, ali da nisu bili za tu opciju.

- Da, upravo smo se razveli... Videli smo se u sudnici, to je okružni sud u Novom Pazaru. Oko dece još nije konačno sve. Viđanje će ostati. Kod mene će biti petkom, subotom i nedeljom, a alimentaciju će sud odrediti po primanjima. Pokušali su da nas pomire, ali smo oboje bili za opciju razvoda - rekao je Edo nakon što je izašao iz suda.

Njegova nekadašnja ljubavnica Dragana Mitar, prokomentarisala je Fetićev razvod za domaće medije.

- Pravo da vam kažem, pojma nemam, nisam ispratila ništa... Evo prekinuli ste me, upravo spremam tortu dečku za rođendan. Pa, šta da kažem - rekla je Dragana i nastavila:

- Znate kako, kažu da razvod ljudima teško pada jednako kao neki porodični gubitak, tako da im ja šaljem pozitivnu energiju da sve ovo što brže i lakše prebrode - rekla je Dragana.

Edo se nakon razvoda uputio u loklani pab u Novom Pazaru. Tamo se našao s prijateljima, a fotografiju je odmah objavio na društvenoj mreži Instagram. U opisu je jasno istakao kako su se okupili da bi proslavili njegov razvod.

- Da se proslavi - napisao je Edo.

Izvor: Pink.rs
Foto: zzilhaaa/Instagram

Pogledajte još