U čemu greše singl devojke?

0

Nemate dečka? Već duže vreme? Tražite bezbroj opravdanja, a pročitajte koji su, prema istraživanjima kolumnista portala yourtango,  neki od najčešćih razloga zašto ste "singl"

“Ubija” vas rad

Atraktivna, pametna, obrazovana devojka koja je opsednuta poslom, karijerom, uvek “posao nosi kući” je često usamljena. Ona nema vremena da se posveti nikome podjedanko kao svojim izveštajima, proračunima. Uspesi u kancelarij, često su praćeni emotivnim krahovima.

Savet: Opustite se, uživajte u svojim dostignućima, ali i budite otvoreni da to podelite sa nekim muškarcem.


Ignotrišete kvalitetne muškarce

Dobri momci, zaista, postoje. Mada nisu svi od njih slobodni. Neki su i nezainteresovani za ozbiljne veze. Ali, ne “držite se” negativne devize da su svi muškarci isti.

Savet: Nijedna osoba na ovom svetu nije ista, promenite se, vratite veru u ljude i dobre ishode. Nema razloga da ne verujete u to!

Trčite u suprotnom pravcu

Devojke se često pitaju gde su nestali svi dobri momci. A i kada se pojavi pristojan momak, singl devojke beže od njih. Iako ne deluje logično, ovo je sasvim normalno ponašanje. Čim su same, ove devojke su već dovoljno razočarane, ponižene, tužne, nespremne da svoje srce opet “ustreli” neki momak.

Savet: Promenite se. Ako imate loših iskustava, neka ona budu pouka, prednost, a ne razlog da bežite od srećnog ishoda

Izvor: blic.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.