SRĐAN PREDOJEVIĆ ODBIO SARADNJU SA JOKSIMOVIĆIMA: Pitajte Jovanu zašto je odustala od tužbe protiv TV Prva

Voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević donedavno su imali međusobni dogovor da angažuju advokata kako bi predali zajedničku tužbu protiv televizije "Prva". Međutim, prema tvrdnjama izvora portala Nova.rs, voditeljka je navodno odustala od tužbe, jer je uspela da dobije otpremninu od pomenute televizije, dok Predojeviću nije isplaćena nadoknada za dugogodišnji rad na "Prvoj". Ovo je bio trenutak kada je došlo do konflikta među dugogodišnjim saradnicima i kumovima.

Srđan Predojević nije želeo mnogo da govori na ovu temu, mada nije ni demantovao saznanja medija.

- I za otpremninu koju pominjete i za Jovanino odustajanje od tužbe, najbolje je da nju pitate. Nije pristojno da ja govorim u tuđe ime. Što se tiče ostalih tema, ja ne bih komentarisao. Hvala vam u svakom slučaju na pozivu i prilici da odgovorim, ali ja za sada ne bih komentarisao ništa - rekao je Predojević za portal Nova.rs.

Voditeljka Jovana Joksimović ostala je nedostupna za komentar.

Podsetimo, televizija Prva u septembru je izdala zvanično saopštenje o prekidu radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.

- Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza - pisalo je u saopštenju.

Jovana Joksimović je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu, objavila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala – Kakva televizija, takva objava. Kasnije se nadovezala, te dodala da je, kako je napisala "vlasnik trebalo da kaže da nema dovoljno para da ih plati".

Zvanično saopštenje televizije dolazi nekoliko dana nakon spekulacija u vezi odlaska poznatog voditeljskog para. Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para, te se kao glavni razlog navode nesuglasice između produkcije i Jovane i Srđana, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Srđan Predojević navodno je dobio ponudu od televizije K1 da zajedno sa Jovanom Joksimović vodi jutarnji program, ali uslovi koji su voditelju ponuđeni od strane pomenute televizije, bili su neprihvatljivi, pa čak i uvredljivi, zbog čega ih je bez razmišljanja odbio.

Kako bi konflikte i svađe sakrila od očiju javnosti, Jovana je navodno sa suprugom Željkom Joksimovićem, koji je inače i većinski vlasnik K1 televizije Srđanu ponudila nastavak zajedničke saradnje.

Izvor: Nova.rs
Foto: jjovanajoksimovic/Instagram

Pogledajte još