STIŽE NAJVREDNIJI TROFEJ: Jelena Janković čeka bebu!

Bivša srpska teniserka Jelena Janković i njen partner, doktor Branko Barać, postaće roditelji. Jedna od naših najboljih sportistkinja je u drugom stanju i uskoro će roditi devojčicu.

O privatnom životu Džej Džej veoma malo se zna, a ona se oduvek trudila da što manje detalja o njoj izađe u javnost. Sve donedavno Jelena je uspešno krila emotivni život, međutim, mediji su pre nekoliko meseci saznali da ima novog partnera, uglednog doktora iz Beograda Branka Baraća.

Kako su tada navodili mediji, ona i lekar su se upoznali nakon teniskog turnira održanog u junu u Beogradu. Kada je Novak Đoković saznao da je pozitivan na koronavirus, Jelena, koja je sa njim bila u kontaktu, morala je da se testira. Tada je u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je otišla na pregled, upoznala doktora Baraća i, baš kao na filmu, rodile su se simpatije. Dok se lečila od kovida-19, Jankovićeva je ostala u kontaktu sa doktorom, te su počeli da izlaze.

Da su odmah "kliknuli" i da dobro finkcionišu, potvrdio je izvor, koji  je rekao da je Jelena u blagoslovenom stanju i da čeka bebu. On dodaje da nije siguran da li su teniserka i doktor planirali prinovu u ovom periodu ili se to dogodilo slučajno, ali kaže da su oboje srećni što će postati roditelji. Još uvek nije poznato da li i kada će se par venčati, jer je pandemija koronavirusa svima poremetila planove.

Kako se saznaje, Jelena i Branko su nakon nekoliko meseci zabavljanja zajedno otputovali na Crnogorsko primorje na odmor, a spekuliše se da je ona nedavno sa porodicom otišla u Ameriku, gde imaju kuću.

Izvor: Kurir.rs
Foto: jjelicious/Instagram

Pogledajte još