MILICA ZGROŽENA: Ermina Pašović otkrila detalje ljubavne afere Mirele Kemez i Bore Santane (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Pitanja gledalaca", tokom koje je pročitano pitanje za Boru Santanu.

- Kako komentarišeš to što je Ermina Pašović rekla Milici Kemez da si bio intiman sa Minom i Miličinom sestrom? - glasilo je pitanje.

- Ako sam bio sa Minom, bio sam i sa Mirelom. Rekla je da sam ja Mirelu ljubakao po licu, niti sam bio sa njom, niti sam bio kod nje, to su izmišljotine - odgovorio je Bora.

- Ona mi je rekla, i da si je držao za ruku - rekla je Ermina.

- Ja sam njoj rekao za sve devojke u rehabilitaciji. Mina je bila kod mene kao prijatelj, može i ključ da dobije, to što sam bio sa Mininom majkom, to je druga stvar - pravdao se Bora.

- To bi bila veća sramota njene sestre, nego mene - dodao je Bora.

- Mirela mi je rekla da si bio pijan i da si prenoćio kod nje, čak sam je jednom i pitala da li je obrisala poruke sa tobom, ona mi je rekla da nije stigla - objasnila je Ermina.

- Meni samo nije jasno kako je odjednom Mirela postala dobra sa Borom, a bila je protiv njihove veze. Da li nas pravite budalama ili šta? - pitao je Kristijan Golubović.

- Da li si rekao Mireli da bi ti ona bila idealna partnerka, samo da nisi upoznao Milicu pre? - nastavljala je Ermina.

- Sad je dosta, više nećeš da pričaš o mojoj sestri, skloni se od mene! - vikala je Milica Ermini.

- Ja nikada nisam rekla da je moja sestra startovala nekog mog dečka. Međutim bila je situacija da je moj bivši pokušao da mi se osveti preko nje, ali ona je tu pogrešila jer mi nije to rekla. Što se tiče Bore, meni to nije normalno, ja ne verujem da su oni imali bilo šta. Ja u to ne verujem, i ovim putem molim sestru da se ne dopisuje ni sa kim. Ja ne mogu da verujem da nije demantovala ovo, baš mi je krivo ali sam baš ljuta. Ne verujem da se dopisivala sa Erminom - rekla je Milica.

- Ja znam sve, meni se javila Milicina sestra Mirela. I čule smo se, pa mi je sve rekla - rekla je Ermina.

- Ja vas molim da više ne lupate sve to, Bora i ja svakako nećemo biti zajedno - rekla je Milica.

- Ovde je kriva tvoja sestra, ona je napravila sranje ne Bora - rekao je Vuk Mob.

- Mirela je tebe držala za ruku na tom okupljanju na kom ste bili. To bi bilo kao kada bi Stanija došla kod Kristijana - rekao je Lepi Mića.

- Njena sestra i ja smo ostali u kul odnosima, zbog Milice. Ja sa Mirelom nisam bio uopšte. Meni nikad ne bi palo na pamet da je obrnuta situacija - rekao je Bora.

- Ja znam da Mirela nije imala lepo mišljenje o Bori, ona je sve vreme govorila da on nije za Milicu. Ona i Tanja su htele da skrenu Milici pažnju na to. Mirela nije volela Boru, a onda se to niotkuda promenilo - rekla je Dragana Mitrović.

- Ja u ovu priču ne verujem jer je meni Mirela rekla da sam trebala da rastavim Milicu i Boru, jer on nije za nju - rekla je Tara Simov.

- Molim te Milice, nemoj da lažeš više, meni je Mirela rekla da je mislila da ju je Bora namestio, kada se saznalo za nju i Boru. Ja znam da je ona mislila to - rekla je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još