IZGUBIO BITKU SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Tihomir Arsić preminuo u 64. godini

Glumac Tihomir Arsić umro je 64. godini nakon borbe sa opakom bolešću.

Nedavno je isticao da mu je najveća podrška u borbi upravo porodica.

- Bolest je stvar koju treba normalno da tretiramo. Moja porodica me podržava i imam sreću da me leče sjajni lekari. Ne plašim se smrti jer mislim da sam besmrtan, a jedino me brine što možda neću stići nešto da uradim - rekao je Arsić i dodao:

- Možda neću stići da se izvinim svima prema kojima sam pogrešio i možda neću stići da pomognem svojoj deci. Imam dve odrasle ćerke i dvoje mlađe dece, kao i unuku. Želeo bih samo zbog njih da budem još prisutan. Verujem da ljudi koji boluju od teške bolesti ostatak svog života treba da provedu radosno - rekao je glumac koji se dve godine borio sa rakom pankreasa.

Tihomira Arsića publika je pre dve godine poslednji put gledala u serijama "Urgentni centar" i "Ubice mog oca", a baš pred snimanje filma o čoveku koji umire od raka otkrio je loše vesti, te da boluje od kancera.

- Pre čak 20 godina sam poslednji put igrao premijeru u matičnoj kući i taman kad sam pre dve i po rešio da se vratim jednim divnim filmom, koji se bavi temom o čoveku koji umire od raka, otišao sam na proveru zdravlja zbog vrućina i svega ostalog i oni mi nađu ni manje ni više nego kancer i to pankreasa, gde je najgore. Ali to mi je produžilo život, međutim videćemo - rekao je Tihomir.

Tihomir Arsić bio je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ulogama u filmovima "Dečko koji obećava", "Veliki transport", "Igmanski marš", "Pejzaži u magli" i drugima, dok ga je televizijska publika ga je nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj seriji "Ubice mog oca".

Rođen je 21. jula 1957. godine u Zemunu. Bio je u braku s pevačicom Biljanom Krstić s kojom ima dve ćerke, Milicu i Lenku. Od 2011. godine je u braku s balerinom Jelenom Ćosić s kojom ima ćerku Veru i sina Arsenija.

Izvor: Blic.rs/Alo.rs
Foto: Grand Magazin Tv Grand-Printscreen/Youtube

Pogledajte još