SAVETI ZA DAME: Pet trikova za bolji seks

Seksualna monotonija je zakucala na vaša vrata? Ne brinite! Uz malo mašte i dobre volje "igre pod čaršavima" mogu biti zabavnije nego ikad!

1. Obucite udoban, ali seksi donji veš

Kako biste se osećali seksi, treba da izgledate dobro, ali i da se osećate prijatno. Ako niste ponosni na svoje razotkriveno telo, nađite veš koji skriva "kritična područja", a obnažuje vaše adute. Samouverenost je sjajan afrodizijak!

2. Što duža predigra - to bolji seks

Neizvesnost je sjajan afrodizijak koji može u velikoj meri da poboljša vođenje ljubavi. Nazovite ga i dajte mu do znanja šta ga očekuje kad se vrati kući. Neće moći da dočeka trenutak da vam se baci u zagrljaj.

3. Udovoljite partnerovim fantazijama

Kako biste dodali novi smisao seksualnom životu, dajte sebi vremena kako biste zadovoljili svog partnera. Zagrejte atmosferu govoreći mu šta trenutno radite i šta ga tek očekuje. Možete mu govoriti romantične ili/i proste reči. To će ga izludeti!

4. Začinite seks šlagom, ledom ili igračkicama

Iako je seks sjajan sam po sebi, mala poboljšanja neće nikome škoditi. Možete da isprobate povez za oči, led, seksi igračake, filmove.

5. Isprobajte seks na neuobičajenim mestima

Ako svom ljubavnom životu želite da dodate malo uzbuđenja i novina, preporučujemo vam vođenje ljubavi na novom mestu! Zaboravite svoju poznatu teritoriju i iznajmite hotelsku sobu ili vodite ljubav u javnosti (ako ste skloni zabranjenim stvarima). Mogućnosti su beskrajne.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još