NADA POSLEDNJA UMIRE: Romana Panić otkrila da priželjkuje da postane majka

Pevačica Romana Panić za domaće medije otkrila je da nije imala sreće u ljubavi, ali da joj je velika želja da postane majka.

- Ja sam srčana osoba, veliki emotivac i empata, ima dosta ljudi koji su to iskoristili. Možda sam ja neko ko to vidi, ali volim da stavim ružičaste naočare - rekla je Romana.

- Koštala me ta ljubav sa strancem. Želela sam da postanem mama tada, želim i danas, nije išlo tako lako, ne želim da odustanem. Nisam vuk samotnjak, volela bih da imam i tu stranu priče. Postoji nada da postanem mama, ona poslednja umire. Razmišljala sam o tome i da usvojim dete, to je velika stvar i plemenito je - govorila je Romana.

- Dijabetes nije bolest, sa tim može da se živi normalno. Sve je u glavi, potrebno je mnogo snage. Imala sam simptome, počela sam da jedem mnogo, a gubila sam kilograme, mama je želela da proverim, i pokazao se veliki šećer. Regulišem svojom terapijom i ishranom. Ni na šta mi nije uticao dijabetes, tu sam specifična, nosim se sa tim, želja mi je da mladim ljudima dam još veću podršku - rekla je Romana.

Izvor: Pink.rs
Foto: romana_panic/Instagram

Pogledajte još