fbpx

Dača: Moja izjava je izmišljena!

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović potvrdio je da nije dao nikakav intervju novinarki nedeljnika „Puls" u kojem je isprozivao svoju bivšu suprugu Natašu Bekvalac.

Dača je otkrio da mu je pomenuti razgovor u kome se citiraju njegove reči i izjave na račun Bekvalčeve zapravo podvaljen.”Nisam ja dao nikakav intervju. Nije bitno šta je istina, i šta tu piše, nego otkud nekom pravo da objavi tako nešto, a sve je to maslo novinarke tog magazina kojoj, bre, svaka čast. Još priča kako mi je učinila uslugu, a nikakav intervju ja njoj nisam dao, i ako sam joj nešto rekao, to nije bilo za novine. Tabloidi u Srbiji žele takve priče. Nažalost, to žele i dnevne novine. Meni je, pravo da vam kažem, muka od svega. Moji prijatelji, hvala bogu, znaju ko sam, a na to šta se dešava u vezi sa celom ovom pričom oko razvoda ne mogu više ni da utičem jer je toliko budalaština i laži izrečeno”, ispričao je Dača za “Press”.

Meni je samo žao kako su ljudi tako brzo zaboravili ko sam ja. Razumem da je hit ova priča oko razvoda, ali ovo je već preterano interesovanje za jedan razvod braka. Ljudi, pa ja sam Danilo Ikodinović, sportista pre svega. Radi se o tome da sam ja svoju karijeru gradio kao sportista, a ne kao estradna zvezda. I bio sam dobar u tome, osvajao medalje, i znate svi koliko sam dobrog odigrao i za ovu zemlju. Međutim danas to više ništa nije važno”, ispričao je Ikodinović

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.