PODELA NAKON RAZVODA: Elena i Jugoslav Karić rasprodaju imovinu

Od momenta kad su odlučili da zbog nesuglasica stave tačku na svoj brak, Jugoslav Karić i Elena Karaman Karić rešili su da prodaju vilu u Ljutoj i restoran u centru Beograda.

Nije lako ni onima koji imaju milione, a razvode se, jer sve to treba rasprodati i podeliti novac. Tako je i u slučaju Elene i Jugoslava Karića, koji su nakon pokretanja procesa razvoda rešili da nepokretnu imovinu, poput vile u Ljutoj i restorana u centru Beograda, prodaju i taj novac podele.

Naime, kuća na Crnogorskom primorju, za koju kažu da vredi tri miliona evra, mesto je na koje su odlazili svakog leta porodično, ali sada nakon razlaza rešili su da je to prva stvar koja će se prodati.

Kako priča izvor blizak bivšim supružnicima, Elena je prva insistirala da se vila proda.

- Kuća u Ljutoj je ogromna i vredi čitavo bogatstvo. Ne možete da verujete koji je luksuz unutra. Imaju i svoju plažu. Međutim, njih dvoje su rešili da prodaju sve i podele pare. Jasno vam je koji je to iznos - priča blizak prijatelj Elene i Jugoslava i dodaje da su jedan objekat već prodali:

- Restoran koji su držali u centru grada je već u prodaji. Jasno vam je da se u toj priči svode računi na podelu velike imovine koju imaju i da svako dobije svoje parče.

Podsećanja radi, njih dvoje već godinama imaju nesuglasice i nekoliko puta se pisalo o krahu njihovog braka, ali je nedavno definitivno stavljena tačka. Ona živi sa decom na Kosmaju, dok biznismen ima stan u strogom centru grada gde sada boravi.

Ovaj poznati par na temu razvoda i svega što se dešava u njihovim životima nije želeo da priča u medijima.

- Nemam komentare za novine već pet godina, tako da ni ovo neću komentarisati. Hvala na razumevanju i doviđenja - rekla je Elena u telefonskom razgovoru nedavno, dok je Jugoslav putem mejla odgovorio na naša pitanja:

- Godinama se trudim da svoj privatni život ne izlažem pod lupu javnosti i želeo bih da tako ostane i sada - glasio je Karićev odgovor.

Izvor: Blic.rs
Foto: jugoslavkaric/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.