NEDOSTAJE MI, HTELA JE DA IMAMO DECU: Nikola Đorđević otvorio dušu o vezi sa Sanjom Vučić (VIDEO)

Rijaliti učesnik Nikola Đorđević, bivši dečko Sanje Vučić priznao je Mišelu Gvozdenoviću da mu nedostaje članica grupe "Hurricane" i otkrio nove detalje njihove veze.

- Meni je jako krivo što sam raskinuo sa Sanjom. Mislio sam da će mi biti lako, a onda kada sam došao ovde, samo me je preseklo koliko mi nedostaje - rekao je Nikola na šta mu je Mišel rekao da će se nakon njegovog izlaska iz rijalitija pomiriti.

- Ne može to, nema šanse... Naći će ona nekoga dok ja ne izađem... Nikad se nismo pomirili - ispričao je Nikola i otkrio detalje veze sa Sanjom.

- Ona je htela da imamo decu, i ja sam bio za to, imam stan i dobre prihode za Srbiju, imam minumum 1.500 evra, ali nije išlo, pucali smo. Njoj je smetalo gde ja živim, bilo joj je daleko, Višnjička banja, neće da vozi samo troši pare za taksi, kaže da se plaši da vozi. Vežbao sam ja sa njom.

Sanja i Nikola raskinuli dva meseca pre njegovog ulaska u Zadrugu, a kako je članica grupe "Hurricane" napisala, rastali su se zbog neslaganja u karakteru i obavezama.

- Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima - navela je tada Sanja.

- Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala - napisala je pevačica tada.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.