ČESTO IDEMO KOD PSIHIJATRA I PSIHOLOGA: Goca Tržan i Raša Novaković iskreno o bračnim problemima

Pevačica Goca Tržan već nekoliko godina uživa u srećnom braku sa bubnjarem Radomirom Novakovićem Rašom, iako mnogi nisu mislili da će njihova veza opstati.

Goca je 14 godina starija od Raše, pa je njihova veza od samog početka nailazila na razne negativne komentare i osude. Ipak, opstali su i srećni su kao i prvog dana, a Raša ima odličan odnos i sa Gocinom ćerkom Lenom.

Predrasude ih ne zanimaju, a ne kriju ni da posećuju psihologa i psihijatra.

- Mi nismo zajedno da bismo dokazali ljudima da ćemo uspeti. Zajedno smo zato što se poštujemo i volimo. Što bismo se uopšte interesovali šta drugi misle? Postoje i kod nas svađe i to je normalno. Raša uvek prvi popusti, a ja teram mak na konac. Ume i on da uđe u crveno, ali onda se u tim momentima uplašim i isključim. Uplašim se njegovih reakcija, jer je izuzetno neprijatan i nezgodan - otkrila je Goca za "Super TV".

- Često idemo kod psihologa i psihijatra privatno kada su naši odnosi u pitanju. Psihoterapije su veoma lekovite, jer nam pružaju drugi uvid u naše probleme. Neko, ko je potpuno emotivno isključen, vidi te potpuno drugačije. Treba neko objektivno i sa empatijom da vam kaže šta i kako treba da učinite i poboljšate vaš odnos - zaključila je pevačica.

Izvor: Mondo.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još