TOMOVIĆ UBEDLJIVO POBEDIO: Nina Oluić odlukom publike izbačena iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Nominovani zadrugari za izbacivanje ove nedelje bili su Nina Oluić i Vladimir Tomović. Voditelj Darko Tanasijević okupio je zadrugare u sali za fizičko, kako bi prisustvovali igri u kojoj se Nina i Vladimir bore za opstanak.

Voditelj im je je objasnio pravila igre koju je pripremio Veliki šef, a na njima je bilo da što više predsmeta umotanih u celofan otpakuju. Vladimir je uspeo da otpakuje sve igračke, pa su njemu i duplirani glasovi.

Nakon što su glasovi duplirani, voditelj je saopštio rezultate.

- Jedan od vas ima 98% glasova, a drugi 2%. 98% glasova publike nakon dupliranja ima Vladimir Tomović. Nina pozdravi se sa zadrugarima i napuštaš Zadrugu - rekao je Darko.

Nina se pozdravila sa zadrugarima, a posebno sa ekipom iz paba "Prijatelji", koji su joj omogućili lep boravak na imanju.

Nina Oluić napustila je Belu kuću i nju je ugostila voditeljka Dušica Jakovljević u studiju.

- Ne znam šta mi se desilo, ne znam šta mi je bilo, izgubila sam se od kad sam se vratila i jako sam potonula! Jeste, Čorba je bio razlog, očekivala sam da će neke stvari da se promene, ali je on ostao hladan i to me je poljuljalo. On mi se ne dopada više i razočarao me je! On je mene nazivao tako jer sam normnalna i radila sam za kolektiv, a drugi su navikli da se šminkaju, a ja sam pokazala svoje kavlitete, izgleda da je bolje da smrde svi i da ne čiste - rekla je Nina.

- Žao mi je što nisam ostala na Zadrugoviziji da se pokažem! Malo sam se izugubila i ta energija koju sam imala i ona se ugasila. Nemam problem da se odbraanim, ja sam Tari rekla tokom igre sa šlagom da mora da nauči šta je program i da nauči da se zabavi, a ona ne zna da prihvati šalu na svoj račun, i ja sam joj stavila šlag i rekla joj da je prašina, i onda mi je bacila stvari da joj operem i ja sam joj bacila sve u jezero. A onda je ona uzela ulje i polila nam stvari, a meni je to ponašanje apsurdno! Nismo se pozdravile, rekla mi je samo: "Mrš" - dodala je Nina.

- Pamtiću ovo sve po ekipi iz paba, a sa Tarom nikada neću snimiti pesmu! Ostala sam lojalna svojim pabovcima, i jako mi je krivo što nisam uspela da se izdignem iz situacije - prokomentarisala je Nina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još