ŠA JE PACOV, IZLAZI KAO LJIGA ODAVDE, VARA ŽENU: Marija Kulić žestoko oplela po Nenadu Aleksiću, reper joj nije ostao dužan! (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša delio je Ani Bulatović budžet, a umešala se Marija Kulić i posvađala sa reperom.

Ša je zamerio Ani što nije dala svoje mišljenje o njemu, nego mišljenje "smradova", navodeći Mariju, a Kulićka se odmah pobunila. Reper je rekao da će Marija iz rijalitija izaći kao smrad.

- A ti ćeš da shvatiš da si najveća budaletina kada budeš video svoje klipove i budeš otišao kući. Sam si se uvukao u sr*nje, a onda ti ne odgovara. Ulaziš kao ljiga, izlaziš kao ljiga - ubacila se Marija.

- Ušao sam kao gospodin, izlazim kao gospodin. Tebe čovek ubija od batina, barem da te k*tom ubija. Juriš k*tu po imanju, gledaš svaki moj potez. Bolesna si, ne gledam takve - rekao je Ša.

- Dajem Nadici srednji zbog ćerke. Tu sam za vas, ne igram rijaliti, zamerim šta imam da vam zamerim - govorio je reper.

- Ja ću da ti kažem šta si mi zamerio. Isto što bi ti i tvoja Ljilja rekla. Bio si ljut danima. Zamerio si što sam ja rekla da ti Sandra nije doktorica, a sada ti nije bila ni u prvih osam, a ti si njoj bio omiljeni - istakla je Nadica.

- Tako je. Ljigavštino, varaš ženu napolju, varaš ženu ovde. Ne znam da li će ti preći preko Tare. Zato si se ucvilio. Tvoja žena je lepotica, a ti ponižavaš takvu lepoticu. Ovaj pacov ponižava takvu lepoticu - govorila je Marija.

- U čemu je problem, šta mešate mene? Boli me baš k*rac, ne komentarišete me, ja vas ne komentarišem. Govorite o meni - urlala je Tara.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još