STIŽU RODE: Devojka Ivana Ivanovića čeka drugo dete

Ivan Ivanović uskoro će dobiti drugo dete, piše "Story".

Dok su se mediji uglavnom bavili njegovim burnim otkazom na "Prvoj", pa kasnije nastavkom karijere na "Novoj S", gde se i danas emituje njegova popularna tok-šou emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem", ali i raznim tvitovima kojima je umeo da ustalasa javni prostor, dešavanja u njegovom emotivnom životu pala su u drugi plan. Možda, doduše, i zato što već godinama ona nisu bila naročito živopisna. Već četiri godine voditelj uživa u skladnoj romansi sa izabranicom Anjom Petrović, a vodili su je mirno, tiho i sasvim povučeno. Dok Ivan o toj vezi nikada nije mnogo govorio u intervjuima, sama Anja medijima nije želela ni da se predstavi, budući i da nije neko ko pripada javnoj sceni.

Ona je znala u šta se upušta ulaskom u vezu sa Ivanovićem, ali njihov dogovor je glasio da će njen život biti maksimalno zaštićen od javnosti. Srećni u svojoj privatnosti, do sada nisu ni pružali previše motiva za pisanja o njihovom odnosu, ali jedna vest to će promeniti. Naime, ovih dana njihova veza biće verovatno i najviše izložena od svog početka, a povod nije mogao biti lepši.

Kako "Story" piše, Ivan i njegova devojka očekuju bebu, budući da se Anja nalazi u poodmakloj trudnoći. Radosni par obavestio je samo članove svojih porodica i najbliže prijatelje, tako da su uspeli više meseci da sačuvaju lepe vesti od šire javnosti.

Pored potvrđene informacije da je Anja u drugom stanju, Ivan je kratko poručio da ne bi voleo da se o tome mnogo piše, kao i da nema zvaničnu izjavu tim povodom. Slavnom voditelju i komičaru ovo će biti drugi put da se ostvaruje kao otac, budući da već ima ćerku Stašu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Zoricom Trivić.

Staša je na pragu 17. rođendana i već je izrasla u pravu devojku, a sigurno će joj biti više nego drago da svom tati pomogne oko odgajanja brata ili sestre. Sa Ivanovom izabranicom Anjom njegova ćerka neguje vrlo lep odnos pa se svi zajedno raduju danima uzbuđenja u njihovoj porodici.

Izvor: Story.rs
Foto: veceivan/Instagram

Pogledajte još