SANDRA JE JEDINA ŽENA SA KOJOM BIH BIO, IMA OSOBINE MOJE ENE: Marko Janjušević dobio veliki aplauz zbog iskrenog priznanja! (VIDEO)

Sinoć se u Beloj kući održala još jedna "Igra istine", a zanimljivo pitanje postavljeno je Marku Janjuševiću Janjušu:

- Čula sam da ti se neko sviđa u kući, pa nam prokomentariši?

- Ima tu par osoba koje mi se dopaduckaju, ali jedna mi se jako dopaducka i jako je slična osobi koja mi je rodila dete i jako su slične po ponašanju i ta osoba je Sandra, i sa njom bih jedino bio! Ja sam iskren i slobodan, samo da ne uđe neko grom i pokvari sve, da li mislite da lažem? Ja bih voleo sutra jedan buket, i čekam da izađe iz hotela pa ćemo videti dalje! - rekao je Janjuš.

- Imate moj blagoslov - rekao je Mića.

- Danas kada sam izlagao hteo sam da kažem da tebi Ana jako prija, ali da ti ne bi mogao zbog Miljane da gajiš osećanja, da li te to sprečava? - bilo je pitanje za Zolu.

- Ja sam rekao da nisam ravnodušan, i iskreno milsim da bi bilo nenormalno, ali je uradila neke stvari i na mogu da budem ravnodušan, kao ni ti - rekao je Zola, pa postavio pitanje za Aleksandru Nikolić:

- Ako možeš u tri reči, opiši na koji način sada gledaš Maju Marinković, i koje su tri njene najupečatljivije osobine i koje je opisuju, ali da budeš iskrena?

- Moje mišljenje ne može da bude bolje, jer se preko tih stvari ne prelazi! ume da bude kvarna, kao malo pre u onom pitanju i mislim da Ivanu nagovara protiv mene, kvarna, prva je stvar, a druga je da je glupa jer je pogrešila u odnosu sa Čorbom, i ne vidim je - rekla je Aleksandra.

- Za to drugo si u pravu, u prvom delu se ne slažem i nisam kvarna - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.