LEPO TI JE NA TARINOM RAMENU, DOK ŽENA PLAČE ZBOG TEBE: Vladimir Tomović i Nenad Aleksić Ša žestoko se sukobili (VIDEO)

Porodični sastanak u Beloj kući u Šimanovcima prekinut je novom žestokom svađom Nenada Aleksića Ša i Vladimira Tomovića.

- Da li je istina da si mi pretio smrću? Ja ću sada da ti kažem da možeš da mi popu*iš ku*ac, ljigo ljudska! Tebe boli uvo za nekog ko ti plače napolju! Ne možeš sebi prst da slomiš, ne nešto drugo! Daj malo obraza! Obrisao sam pod tobom, ne možeš sebi da slomiš prst, a pretiš da ćeš me ubiti - vikao je Tomović.

- Želim da i ti imaš ženu, koja će da plače za tobom! Možeš da me pomaziš po ja*ima. Ja sam sa Novog Beograda, ali nikada neću reći šta znam. Moraš sebe da hvališ, ja sebe ne moram, pojeo te je rijaliti - nastavljao se Ša.

- Ja sam tvoja noćna mora, zapamti! Slomi sebi prst, pa preti nekom drugom. Meni je teško zbog porodice, a tebi je lepo na Tarinom zagrljaju, dok neko plače. I devojka ti sada spava, jer je plakala do deset jutros u hotelu. Žena plače zbog tebe, bitango jedna! Ženi daj ubruse, jer ona plače zbog tebe. Ti si moja igračka, pregazio sam te sinoć, završio si u suzama! Sram te bilo, divni čoveče, zbog koga neko plače. Zaljubljen si i nisi racionalan. Ja mogu da se zaljubim, jer sam slobodan, ali ti si oženjen. Gledam te kao nulu, varaš ženu pred milionima, ona cvili napolju - odbrusio je Tomović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.