SA NJOM SAM SE NAJVIŠE IZBLAMIRAO: Lazar Čolić Zola javno ponizio Miljanu Kulić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" na imanju u Šimanovcima jedno od pitanja bilo je upućeno Vladimiru Tomoviću.

- Zašto Zola nije pristao da se pomiri sa Miljanom? - glasilo je pitanje.

- Zola misli da mu treba pet minuta da se pomiri sa njom, ali zna šta nosi taj odnos i koliki je teret iste. Zna da bi verovatno za mesec dana bio na ogradi. Da misli da može biti drugačije, mislim da bi se pomirio sa njom. Miljana je sada videla Zolu u nekom boljem svetlu, kada je sredio sebe, ustaje ranije, videla ga je u kuhinji, kako sprema doručak Ani, to nikada njoj nije radio. Ja ne želim niti da ih spajam, niti da ih razdvajam - objasnio je Vladimir.

- Tomović i ja smo prijatelji i normalno je da pričamo o mojoj prošloj vezi, ali nikada u negativnom kontekstu. Meni taj odnos više u životu ne treba. Sa njom sam se najviše izblamirao, blam me je svega, loše utičem na nju, ona loše utiče na mene, na porodice, to nam ne treba, javno opet govorim - rekao je Lazar Čolić Zola.

- Tačno, Zola je sve ovo meni rekao, Vladimir takođe. Njihova šifra bila je Anđelo Ranković. Ja razumem Mariju koja sad ovako komentariše, ali zato trpi osude zadrugara kada drugačije komentariše ostale. Ona ne želi da nervira Miljanu, ja je razumem, pokušava da ispegla sve, ne verujem ni da je znala o ovom razgovoru - objasnio je Marko Đedović.

- Meni je žao što moje dete radi najgore za sebe, a ne mogu da utičem na nju - plakala je Marija Kulić.

- Miljana je i dalje u emociji prema njemu, troje dece joj je napravio. Ona ima tu emociju, da su van, sigurno bi se pomirenje desilo, ovde se femkaju i foliraju. Ona treba da ide kod psihijatra što se emocija tiče i da sazri u odnosima sa muškarcima, nesigurna je u sebe i smatra da nikada neće naći boljeg od Zole, besna je zbog svog izgleda - rekao je Kristijan Golubović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još