ŽURKA NA PLAŽI: Danijela Karić proslavila 37. rođendan u Dubaiju (FOTO)

Danijela Karić, jedna od naslednica imperije Karić, danas je napunila 37 godina. Tim povodom njen suprug, koreograf Ivan Mileusnić uputio joj je emotivnu rođendansku čestitku putem društvene mreže Instagram.

- Danas je tvoj dan. Danas je tvoj rođendan. Želim da ti taj osmeh ne silazi nikada sa lica, da si mi zdrava i zauvek srećna. Ja ću se i dalje truditi da imaš milion i jedan razlog za to. I u dobru i u zlu. I na javi i u snu. Ti si moj heroj, moja heroina, moja kraljica, moja žena, moje sve. Volim te ljubavi! Srećan ti rođendan! - napisao je Ivan pokraj Danijelinih fotografija sa plaže u Dubaiju, gde borave već petnaestak dana.

Slavljenica se takođe oglasila na Instagramu video snimkom iznenađenja koje je izabranik priredio. Naime, Mileusnić joj je poklonio ogroman buket cveća i rođendansku tortu sa brojem 37.

Podsetimo, par koji će uskoro proslaviti drugu godišnjicu braka, početkom septembra 2019. godine dobio je naslednika Maksima, a sada očekuju ćerkicu, koja bi na svet trebalo da stigne početkom leta. Danijela je tokom prvog braka sa bivšim fudbalerom Nikolom Martaćem rodila sina Filipa i ćerku Moniku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivanmileusnic/Instagram

Pogledajte još