REKLI SU DA MI JE OSTALO DVA MESECA ŽIVOTA: Nada Obrić progovorila o borbi sa opakom bolešću

Popularna pevačica Nada Obrić treći put je uspela da se izbori sa opakom bolešću, uprkos tome što su joj lekari rekli da joj je ostalo nekoliko meseci života, pevačicaa nije gubila nadu.

- Ovo mi je treći rak. Sada je bilo jezivo, upitno i mnogo teško. Bila sam skoro na kontrolama i kontrole kažu da sam totalno izlečena, nema veće pobede i nagrade. Imam dvoje unučića za koje živim. Moj unuk kaže da je on moj život i to je smisao života - započela je Obrićeva.

- Nije bilo lako, ali psiha je čudo! Ja to ne znam sebi da objasnim. Rečeno mi je da mi je ostalo 2-3 meseca života. Negde duboko u sebi sam znala to meni ne može da se desi. Bilo je teško, ali ja sam to prevazilazila. Kao da sam znala. Treba slušati svoj organizam, on ti precizno kaže - rekala je Nada.

- Shvatam svoju ulogu u ovome. Ništa nije završeno dok se ne završi! Ovo je moj novi život! - ispričala je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Nada ističe da joj je bilo mnogo teško poslednjih meseci i da se užasno osećala, ali njena nada je pobedila.

- Svaki sekund je veliki i svaki dan je novi dan. Svaki dan se dogodi nešto lepo, samo morate želeti to da vidite - rekla je Nada.

- Uvek postoji nada! Samo je Bog taj koji zna sve! Ne treba čitati po internetu ništa! Svaki slučaj je za sebe, samo psiha i pozitivno. Teško je, ali izborićete se. Niko ne može izdržati na svetu, kao čovek što može. Ne treba se predati, to je suština - zaključila je pevačica.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: obricnada/Instagram

Pogledajte još