fbpx

Danilo Ikodinović ima novu devojku?

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, po svemu sudeći, brzo je preboleo razvod od pop pevačice Nataše Bekvalac! Kako "Press" ekskluzivno saznaje, Dača ima novu devojku, ali u pitanju nije medicinska sestra Milica Dražin, sa kojom je poznati sportista prevario Natašu, već Tanja Vračarić, koja takođe živi u Novom Sadu.

Prema rečima sagovornika "Pressa", Dača i Tanja su se upoznali pre mesec dana u njegovoj kafani, a vezu su otpočeli pre tri nedelje.

- Otkad se razišao sa Natašom, Danilo se prepustio pravom momačkom životu, pa tako pored ludog noćnog provoda i svakodnevnih izlazaka ima i novu devojku! Reč je o tridesetčetvorogodišnjoj Tanji Vračarić, koja je rodom iz Bačke Palanke, ali već nekoliko godina živi u Novom Sadu, gde i radi - navodi sagovornik Pressa.

- Sa Tanjom se upoznao, baš kao i sa Milicom, u njegovoj kafani preko zajedničkih prijatelja! Pre tri nedelje su započeli vezu, a Danilo je stalno kod nje u stanu. Tamo se maltene i preselio. Oni se čak i ne skrivaju, pa je njegov plavi „mini kuper" skoro uvek parkiran ispred Tanjine zgrade! - detaljan je sagovornik "Pressa".

Da li je ovo istina i kad će javnosti dosaditi ova priča - ostaje nam da čekamo! U svakom slučaju, Dača je nekad novinske redove punio pričom o sportu, a danas...

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.