Danilo Ikodinović ima novu devojku?

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, po svemu sudeći, brzo je preboleo razvod od pop pevačice Nataše Bekvalac! Kako "Press" ekskluzivno saznaje, Dača ima novu devojku, ali u pitanju nije medicinska sestra Milica Dražin, sa kojom je poznati sportista prevario Natašu, već Tanja Vračarić, koja takođe živi u Novom Sadu.

Prema rečima sagovornika "Pressa", Dača i Tanja su se upoznali pre mesec dana u njegovoj kafani, a vezu su otpočeli pre tri nedelje.

- Otkad se razišao sa Natašom, Danilo se prepustio pravom momačkom životu, pa tako pored ludog noćnog provoda i svakodnevnih izlazaka ima i novu devojku! Reč je o tridesetčetvorogodišnjoj Tanji Vračarić, koja je rodom iz Bačke Palanke, ali već nekoliko godina živi u Novom Sadu, gde i radi - navodi sagovornik Pressa.

- Sa Tanjom se upoznao, baš kao i sa Milicom, u njegovoj kafani preko zajedničkih prijatelja! Pre tri nedelje su započeli vezu, a Danilo je stalno kod nje u stanu. Tamo se maltene i preselio. Oni se čak i ne skrivaju, pa je njegov plavi „mini kuper" skoro uvek parkiran ispred Tanjine zgrade! - detaljan je sagovornik "Pressa".

Da li je ovo istina i kad će javnosti dosaditi ova priča - ostaje nam da čekamo! U svakom slučaju, Dača je nekad novinske redove punio pričom o sportu, a danas...

Pogledajte još