OBRADUJTE SVOG PARTNERA ONIM ŠTO ZAISTA VOLI: Odaberite idealan poklon za Dan zaljubljenih prema Zodijaku

Dan zaljubljenih je poznat kao značajno kulturno, religiozno i komercijalno slavlje romantike i romantične ljubavi u mnogim delovima sveta.

Različite kulture su razvile sopstvene tradicije ovog festivala. U nekim delovima sveta, Dan zaljubljenih posmatra se kao dan izražavanja ljubavi između članova porodice i prijatelja, a ne samo između romantičnih parova.

Ukoliko i vi želite da iskažete pažnju svom partneru, evo predloga u zavisnosti od toga koji je horoskopski znak u pitanju.

OVAN

Ovan je poznat po tome što je izuzetno svestran. Poklonite partneru privezak u obliku apstraktnog, interpretaciju horoskopskog znaka ovog Dana zaljubljenih. Dobro će ići uz avanture koje je, verovatno, isplanirao za ovaj dan.

BIK

Svaki znak zodijaka ima niz dragulja i kristala koji bi se mogli smatrati srećnima ili ih određuje vladajuća planeta. Ovaj Dan zaljubljenih poklonite svom Biku poludragi kamen Žad. Ovaj poklon će pomoći Bikovima u pronalaženju ravnoteže u haosu.

BLIZANCI

Blizanci su jedni od najlukavijih i kreativnijih u Zodijaku, A vole da rade rukama. Poklon ovog zvezdanog znaka povezujemo sa lepim dodatkom dekora kuće. Takođe, "Uradi sam" poklon bio bi idealan!

RAK

Rakovi se čvrsto drže onoga što vole. Učinite vaše Rakove srećnima i poklonite im set tanjira ručno oslikanih akvarelom.

LAV

Lavovi su odani i predani prijatelji, ali vole i malo sjaja i glamura. Na ovaj Dan zaljubljenih poklonite Lavu privezak Zodijaka, zajedno sa blistavim cirkonima ili parfem sa moćnim mirisom.

DEVICA

Device su poznate kao perfekcionisti, što je titula u kojoj uživaju. Pomozite im da se organizuju za ovaj Dan zaljubljenih, uz šarmantne mini sveske i olovku sa kristalima.

VAGA

Super šik minđuše, narukvica ili kožni dodatak možda su najbolja interpretacija ovog znaka. Budite sigurni da će im služiti godinama.

ŠKORPIJA

Ametist je talismanski kamen znaka Škorpija. Poznat i kao prirodno sredstvo za ublažavanje stresa, visoke vibracije donose zaštitu, bistrinu uma i duhovni rast. Zato svoje Škorpije obradujte nakitom od ovog poludragog kamena.

STRELAC

Radoznali i stalni putnici, Strelčevi imaju jedinstven osećaj za sebe i jedinstven osećaj onoga što vole da nose. Deo odeće od prirodnog finog materijala bilo bi idealan poklon za njih.

JARAC

Jarčevii su poznati po tome što imaju najbolju radnu etiku od svih znakova Zodijaka. Poklonite Jarcu komad nameštaja za kancelariju ili torbu za laptop, ali nemojte da se iznenadite ako su to već sebi kupili.

VODOLIJA

Vodolije su voljene zbog svoje velikodušnosti. Zato, na Dan zaljubljenih, budite velikodušni prema Vodoliji u svom životu. Ogrlica ili privezak služiće im godinama.

RIBE

Ribe su najskromnije od svih horoskopskih znakova. Lako se obraduju - spremite im samo neku pesmu ili lepu sliku. Romantična večera je takođe dobar izbor.

Izvor: Super žena/Astroshow.rtl.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još