VREME JE ZA AKCIJU: Poze u seksu koje će vam doneti više samopouzdanja

Čak i ako na polju seksa imate dosta iskustva, uvek su tu novi izazovi, nove avanture, nova osećanja. Takođe sa svakim novim partnerom, kao da neko iznad vas pritiska dugme – reset, i briše sve što ste ikad iskusili. Iako i dalje znate šta volite a šta ne, treba vremena da to vaš partner shvati, kao i da vi okrijete njegove skrivene želje.

Bez obzira na godine i nivo iskustva koji imate u seksu, ponekad nije loše saznati koje vam to poze u u seksu mogu doneti najviše samopouzdanja. Jer na kraju krajeva sve se svodi na poverenje i prepuštanje.

1. ON TOP – DO TAVANICE

Može zvučati kao oksimoron, ali je upravo ova poza ona koja vam daje mogućnost da kontrolišete situaciju i osećate se puni samopouzdanja. Ne samo da će vaš partner biti oduševljen što ste preuzeli kontrolu, već ćete vi voditi glavnu reč i zadavati tempo. Sve na šta treba da se fokusirate je rad kukovima, koji će vam doneti obilje zadovoljstva.

2. DOGGY STYLE – PSEĆA POZA

Još jedna poza koja će vam doneti preko potrebno samopouzdanje. Savršena je pre svega jer su oba partnera aktivna tokom nje što znači da zajedničkim snagama rade na postizanju vrhunca. Udobno se smestite u položaj koji vam najbolje odgovara kako bi maksimalno iskoristiti prednosti ove poze.

3. ORALNI SEKS

Ogroman deo samopouzdanja u krevetu stiče se uz pomoć oralnog seksa. Ne samo da će vaš partner biti oduševljen kada sa predigre pređete na oralni seks samoinicijativno, već ćete se na sasvim novom nivou emocionalno povezati sa njim. Takođe oralni seks vam gotovo izjednačava šanse za postizanjem orgazma.

4. SEKS NA SOFI

Iako je ovaj položaj sličan doggy style-u on vam otvara nove mogućnosti. Kao prvo izveli ste seks iz spavaće u dnevnu sobu. Kao drugo niste potpuno četvoronoške predani vašem partneru već ste naslonjeni na naslon sofe, a kao treće imate mogućnost da iskusite sasvim novi ugao pod kojim je moguće stići do vrhunca.

5. NOGE U VIS

Kako bi izbegli klasičnu misionarsku pozu, posegnite za malim trikom, stavite noge na ramena vašeg partnera. Na ovaj način vaše telo će se izviti u sasvim drugačijem uglu, pri čemu će vaš partner biti oduševljem malom ali dovoljnom promenom koju ste mu priredili za zagarantovan užitak.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još