Jovanović: Težak meč protiv Radničkog

BEOGRAD, 29. marta 2011. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je da očekuje zanimljiv meč sa Radničkim iz Kragujevca u trećem kolu Superlige Srbije, kao što su bila i prethonda tri međusobna duela ta dva tima.

"Jako dobro se poznajemo, te neće biti velikih iznenađenja. Mislim da su sve tri prethodne utakmice koje smo igrali sa Radničkim ove sezone bile uzbudljive i očekujem još jedan težak meč sutra", rekao je Jovanović a preneo sajt Partizana.

Crno-beli su pobedili Kragujevčane u 22. kolu Jadranske lige i u Kupu Radivoja Koraća, dok je Radnički bio bolji u duelu 8. kola regionalne lige.

Partizanov trener podsetio je da četvrti tim iz prvenstva Srbije mora da plati 150.000 evra ako želi naredne sezone da učestvuje u Jadranskoj ligi i rekao da zbog toga "rivali dodatno motivisani" ulaze u mečeve sa crno-belima.

"Sve ekipe će se svojski potruditi da zauzmu jedno od prva tri mesta, jer četvrti mora da se izdvoji novčani iznos koji nije mali. Važno je istaći da svaka ekipa ulazu jako motivisano u mečeve sa nama", ocenio je Jovanović.

Partizan i Radnički igraće u sredu u Pioniru od 18 sati.

Obe ekipe ostvarile su pobede u prethodna dva kola Superlige.

Pogledajte još