ŠAULIĆI DOBILI 200.000 EVRA ODŠTETE ZA ŠABANOVU SMRT: Udovica Gordana vratila unapred uzete honorare i kupila sinu Mihajlu automobil

Danas su se navršile dve godine od pogibije Šabana Šaulića, a kako pišu domaći mediji, supruga pokojnog pevača, Gordana Šaulić, je rešila i pitanje životnog osiguranja kralja narodne muzike.

Šabanova udovica je, kako piše "Kurir", od austrijske osiguravajuće kompanije prošle godine dobila blizu 200.000 evra jer je Šaban kod njih više od deceniju uplaćivao novac za slučaj nesreće ili povrede.

Od tih para, Gordana je vratila deo duga koji je nastao jer je unapred uzimala novac za Šaulićeve nastupe, a reč je o sumi od blizu 250.000 evra.

Nekim vlasnicima diskoteka ona je unazad dve godine vraćala pare u ratama, tako da je potraživanje skoro u potpunosti izmirila. Ostatak novca od dobijenog životnog osiguranja Gordana je dala sinu Mihajlu za džip.

Šabanovoj udovici je pripala penzija koju je njen pokojni suprug uplaćivao u Austriji. Iako se ranije spekulisalo da je u pitanju svota od 2.000 evra mesečno, prema pisanju "Kurira", reč je o znatno manjem iznosu - 850 evra.

Izvor: Blic.rs/Kurir
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.