NE, NISU PERVERZIJE: Šta svaki muškarac želi u krevetu?

Ok, žene znaju šta žele u krevetu. A kad bismo pitali muškarce? Retki su momci koji od partnerki zahtevaju akrobatske pokrete iz porno filmova i ormar pun seksi igračaka. Naravno da ovakvi muškarci postoje, i ako je ovo vaša fantazija, samo izvolite.

No, istina je da je većina muškaraca pomalo predvidiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznenađujući. Lako, zar ne? Šta oni žele u krevetu?

Inicijativu

Iako muškarci rado naprave prvi korak, kažu, da im je mnogo bolje kad vide našu želju i kad im pokažemo koliko su poželjni. Jer, ako nikad ne preuzmemo inicijativu, partner često zna da pomisli da smo se ohladile. A onda i oni nakon nekog vremena prestanu da se trude.

Seksi donji veš

Devojke ga najčešće nose kako bi iznenadile svoje muškarce, a oni, to, kažu, i te kako cene.

- I ako ga odmah skinemo s vas, ne znači da ga nismo primetili - kažu.

Predigru

Nemojte da vas zavaraju muškarci u filmovima koji su odmah spremni na seks, a predigru potpuno zanemaruju. Muškarci, kažu, vole predigru jednako kao i žene. Osim kad je reč o jutarnjem seksu "na brzaka".

Spontanost

Nemoguće je da parovi nakon nekog vremena ne zapadnu u nekakvu vrstu rutine. Zato se nemojte bojati promena. Seks u kuhinji, seks pod tušem. Ili jedan spontani u automobilu, i te kako će začiniti stvari.

Prljave razgovore

Ovo je još jedan od načina da se maknete iz rutine koja je ušla u vašu spavaću sobu. Malo prljavog razgovora pre seksa, ali i za vreme, kažu muškarci, totalno ih uzbuđuje. Seksi poruke su takođe dobrodošle.

Izgovaranje njegovog imena

- Ništa nas ne drži u trenutku kao izgovaranje našeg imena. Nemojte se ustručavati - kažu muškarci.

Otvorenost za nove stvari

- Ako želimo da ostvarimo neku svoju fantaziju ili isprobamo novu pozu, mi se nadamo da ćete biti otvorene za tu opciju. I obećavamo - učinićemo isto za vas - kažu.

Smisao za humor

Ako stvari tokom seksa, krenu naopako - to, kažu, može da bude urnebesno smešno ili užasno neugodno. Mogućnost da se zajedno tome smejemo, dodaju, čini veliku razliku.

Žele da doživimo orgazam

- Želimo da nam kažete šta želite, a mi ćemo sve učiniti. Bez pogovora - kažu muškarci.

Izvor: Prva.rs/Živim.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još