NJIMA MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE: U koja tri horoskopska znaka se rađaju najveće zavodnice?

Astrologija bi mogla da vam da odgovor zašto neki ljudi teško pronalaze srodnu dušu.

Ženama rođenim u znaku Bika, Blizanaca i Jarca navodno je teško odoleti i skoro svi muškarci padaju na njihov šarm, pa je njima puno lakše da pronađu partnera.

Evo zašto je to tako.

Bik

Ne postoji muškarac koji može da odoli njenom šarmu, lepoti ili snazi. Ova je žena uvek najglasnija osoba u prostoriji. Muškarce privlači svojom duhovitošću i poseduje snažne liderske veštine, zbog čega je sklona organizaciji i kontroli. Ona je neko ko je lep spolja, ali i iznutra.

Blizanci

Ima tradicionalnu lepotu koju obično možete da vidite samo u starim filmovima i uvek se ponaša kao prava dama. Jako dobro čita ljude pa nemojte da pokušavate da joj prodate neke priče jer ih neće "kupiti". Žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju zapanjujuće oči pa kad pogledate u njih, nećete moći da joj odolite. Odmah ćete se zaljubiti u nju.

Jarac

Ne voli veze za jednu noć, pa nikada neće biti sa nekim samo radi kratkotrajnog užitka. Radije bi ostala sama nego se zadovoljila sa manje od onoga što zaslužuje. Inteligentna je, pa će vam kad budete razgovarali biti zanimljivo i naučićete stvari koje ranije niste znali. Voli muškarce koji imaju nešto pametno da kažu. Zna da izgled može da se promeni, ali način na koji muškarac misli neće da se promeni tako lako. Snažna je i uvek postiže svoje ciljeve bez obzira na to koliko joj vremena za to treba. Ova žena nikad ne bi bila u nasilnoj ili toksičnoj vezi jer dovoljno ceni sebe da ne dopusti muškarcu da je kontroliše.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još