Seve se udaje na svoj rođendan!

Samo nekoliko dana nakon što su pisali o žestokoj svađi između Severine i njenog dečka Milana Popovića, domaći tabloidi uveliko prenose vest iz navodno bliskih izvora da će se ovaj par uskoro venčati.

Ako je verovati u pouzdanost "izvora koji je blizak paru", Seve i Milan će se venčati na pevačicin 39. rođendan, 21. aprila. List "Kurir" dalje navodi da će se svadbena proslava održati u jednom elitnom zagrebačkom restoranu kako i priliči velikoj zvezdi a i srpskom "kralju bakra".

Ipak, ni Severina, a ni njen menadžer Tomica Petrović nisu želeli da komentarišu tu informaciju.

Datum je, navodno, odabrao sam Milan jer je time želeo da svojoj dragoj pokaže koliko je voli. Venčanju bi trebalo da prisustvuju samo njihovi bliski prijatelji jer neće praviti klasično svadbeno slavlje, bar ne zasad.

Nakon venčanja će iste večeri otputovati u u Budimpeštu, u Severinin omiljeni hotel u kome je Milan zakupio najskuplji apartman. Koju će detinaciju odabrati za medeni mesec, još nije poznato, al se pretpostavlja da će svakako biti neka egzotična.

I pored velikog interesovanja medija za venčanje ovog para, ono neće biti otvoreno za javnost. Jedino će  izvesni hrvatskim časopis iamti pravo da objavi ekskluzivne fotografije s vjenčanja.

Pogledajte još