UPROPASTILA MI JE ŽIVOT I SADA ME JOŠ JE*E: Nenad Aleksić Ša plakao kao malo dete nakon svađe sa Tarom Simov (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima na rijaliti imanju u Šimanovcima, Nenad Aleksić Ša opet je bio loše volje, te je šetao dvorištem i svađao se sam sa sobom.

- Jao, ja ne mogu više ovde, molim vas izvedite me! Bože zašto mi ovo radiš, samo da odem odavde ne zanimaju me ni pare ni ljubav - govorio je Ša.

Nešto kasnije, Tara Simov i Ša su se ponovo posvađali pa je on otišao do hotela, kako bi se požalio Marku Đedoviću i zatražio mu pomoć.

- Namerno me je*e da izađem, znam to. Ovo nije normalno, kunem ti se životom da više ovo ne mogu da podnesem. Jedino sa tobom mogu da pričam. Da mi se u*ere neko u život i onda me još d*ka, pun mi je ku**ac više! Neko treba da me razume! - vikao je Ša.

- Sad ću ja porazgovarati sa njom - rekao je Đedović.

- Namerno mi to radi da me diskvalifikuje, veruj mi, nisam glup, vidim šta se radi, ona će mene izbaciti odavde. Htela je da uništim život, jesam... A sad hoće da me diskvalifikuje. Ne znam ni ko mi je u stanu, ni šta je sa računima, to je ozbiljan život. Ivana je jedna jedina osoba kojoj je povereno sve, ceo moj život, mi smo ceo svet izgradili, nije ona kao ove profuknjače ovde. Malo mi fali da odem sad - nastavljao je Ša.

- Prs'o sam načisto, upropasti mi život i onda me još je*e! Ne mogu više, ne mogu! Ne mogu nikome ni da pričam, ovo ne može da se ispriča - govorio je Ša kroz suze, a onda je naišla Tara.

- Ne možeš meni da se mrštiš i da mi izgovaraš onakve reči, nije ovo dečija igrica. Ja sam u preteškom stanju, ne možeš da zamisliš koliko se borim. Nisi svesna da sam ja ceo svoj život uništio - rekao joj je Ša, pa podivljao, a ona je napustila garderober.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još