ZBOG TROMBOZE SAM PROMENILA NAČIN ŽIVOTA: Lepa Brena iskreno o zdravstvenom problemu sa kojim se već dugo bori

Pevačica Lepa Brena otkrila je za domaće medije da teško podnosi situaciju sa koronavirusom, zbog koje ne može da nastupa, ali ni da zagrli svoje najmilije.

Osim toga, ona ističe da je posebno pažljiva zbog tromboze koja je svrstava u ugroženu grupu građana.

- Odavno sam naučila da probleme treba rešavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako da živim, znam šta ne smem da pijem i jedem, kao i kako moj život treba da se odvija po zdravstvenim pravilima - ispričala je Brena i dodala:

- Naučila sam da živim po pravilima i da budem srećna. Ovo sa svim merama bezbednosti zbog virusa je mentalni atak na sve nas. Ova socijalna distanca je za mene emotivna distanca od svih ljudi koje volite, koje ne možete ni da zagrlite - dodala je pevačica.

- To mi veoma teško pada. Vakcinisala sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Ko želi da bude usamljen, neka bira šta voli. Svet živi i funkcioniše po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih - zaključila je Brena.

Izvor: Kurir.rs/Story
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još