SMETAJU MI POLJUPCI U VRAT: Nenad Aleksić Ša ljubomoran zbog odnosa Tare Simov i Milana Jankovića Čorbe (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, zadrugarima je prikazan klip koji se ticao ljubomore Nenada Aleksića Ša, zbog prisnog odnosa njegove devojke Tare Simov i Milana Jankovića Čorbe.

- Ja sam napravila komparaciju sa Čorbom, da smo kao Maja i on, ja sam kao rekla da kada je mene istrpeo, sve će. Problem je u tome što sam ja u njega sigurna, a on u mene ne - smejala se Tara.

- Dobro, znam ja sve, to je zdravo što ja kaže. Ali drugačije je da sa nekim drguarom pričaš, i te stvari. Nemam ja problem - počeo je Ša, ali ga je Tara prekinula.

- Ženo, nemoj da ti ustanem sad! Pusti ga da priča! - vikala je Sandra Rešić.

- Ljudi, meni samo smetaju ti neki poljupci u vrat, ja znam da Čorba nema taj fazon da radi te neke stvari, Čorba to geda drugarski i prijateljski - rekao je Ša.

- Tara, ti si u katastrofalnoj vezi, cena je velika - dodao je Kristijan Golubović.

- Ja sam sigurna u ljubav, ali on u mene nije! Ja sam drugi put sigurna da mene neko voli. Ja sam malo oštećena, luda, nisam normalna, imam svoje bubice nekada malo prebacim, ja sam jutros imala dramu i nervni slom - dodala je Tara još jednom.

- Jasno se zna šta mi smeta! Konstantno se ponavlja, ja bih prvi rekao da sa njim ne bih blejao, ali on je dobar dečko, mada je*iga, meni on ne prija - govorio je Ša.

- Ja se ne javljam ni na jednu temu on kako čuje Vladimira, odmah skače - rekla je Tara potom.

- Ja njoj samo kažem da ona njemu ne dobacuje - dodao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još