OGLASILA SE ĆERKA: Ana Lečić reagovala na optužbe Danijele Štajnfeld na račun njenog oca Branislava

Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića kojeg je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, dala je kratku izjavu za medije.

Na pitanje kako je i kako komentariše navode, kratko je odgovorila.

- Glupo pitanje s obzirom na vesti. Na fakultetu sam, na predavanju, ne mogu da dajem nikakve izjave sad - rekla je Ana ljubazno za Telegraf.rs.

Podsetimo, nakon što je objavljena informacija da je Danijela na saslušanju navela njegovo ime i optužila ga za navodno napastvovanje. Branislav je rekao:

- Ne mogu da imam komentar bez dokaza da je ona to zaista rekla, dok ne dobijem iz Tužilaštva poziv, crno na belo.

Glumica Danijela Štajnfeld pre nekoliko dana pojavila se u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz.

U prisustvu svog advokata rekla je kako ju je navodno silovao glumac Branislav Lečić, navodeći da se to dogodilo pre nekoliko godina, dok je sa njim radila na jednom projektu.

Tužilaštvo nakon njenog saslušanja treba da donese odluku kako će dalje postupati, a Lečić treba da bude pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

Podsetimo, Štajnfeld je priznanje da je silovana iznela u filmu koji je radila. Tada je rekla da joj je to učinio "moćnik iz filmske industrije".

Danijela Štajnfeld je u policiji, u prisustvu zamenika javnog tužioca, otkrila identitet navodnog napasnika, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

- U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela B. L. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza - rečeno je u Višem javnom tužilaštvu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: analecic5/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.