Stara - dobra iz najlepšeg doba

Provereni kvalitet prve i prave C kafe više od 40 godina deo je naših dnevnih rituala u ispijanju šoljice kafe. Gotovo da nije postojao dom u staroj Jugoslaviji koji nije posedovao bar jednu od čuvenih limenki za čuvanje C kafe. I danas ih mnogi imaju, ne samo kao uspomenu na neka prošla vremena. U njima i posle četiri decenije, pored kafe čuvaju i svoje izrađene fotografije, uspomene, pisma, pribor za šivenje i brojne kućne potrepštine. I dokle god su legendarne C limenke pune, ostaju puna i naša srca, jer nam donose priču o pravim vrednostima, o večitom optimizmu prema istini, čistim emocijama, srdačnim osmesima i radosti koju nam donosi svaki novi dan. One simbolizuju način života i čuvaju sećanja kojima se uvek vredi vraćati. U njima se kriju tragovi naših dnevnih rituala, jer čak i naizgled nevažni predmeti vremenom postaju svedočanstva koja dobijaju simboličnu vrednost.

Iako danas na godišnji odmor putujemo brzim automobilima a ne fićom, iako naše fotografije imaju mnogo živopisnije boje i lepše kadrove sa mobilnih telefona, iako kafu pijemo iz stilizovanijih i modernijih šoljica, C kafa limenke žadržale su duh epohe, koje se sećamo kao lepše. C kafa donosi priču o različitim generacijama, emocijama koje nas zauvek spajaju i o svima koji su našu naklonost zaslužili svojom brigom, pažnjom i ljubavlju.

Da se zajedno prisetimo tih starih-dobrih vremena, pozivamo Vas da slikate svoje legendarne C limenke, iz sedamdesetih ili osamdesetih godina XX veka, koje na sebi imaju C kafa logotip i ispis Centroproizvod ili Centroprom. Napišite šta u njima čuvate i pošaljite putem mejla info@ckafa.rs ili Facebook stranice C kafa – Za sva vremena.

C kafa nagrađuje* – da i srca i limenke budu puni, jer više od 40 godina prvu i pravu C kafu kafu pijemo zajedno, spremljenu sa mnogo ljubavi!

* Fond nagrada je ograničen – 3000 pakovanja C kafe od 200g.
* Nagradni konkurs traje od 05.03.2021. do 05.04.2021. ili do isteka nagrada.

Izvor: Promo
Foto: C kafa

Pogledajte još