DOPADA MI SE VLADIMIR TOMOVIĆ: Kristina Spalević je nova stanarka Bele kuće u Šimanovcima (VIDEO)

Kristina Spalević sinoć je postala učesnica "Zadruge 4", a pre ulaska u Belu kuću na imanju u Šimanovcima ona je razgovarala sa Dušicom Jakovljević i novinarima, gde je komentarisala aktuelna dešavanja, ali i svoje buduće cimere.

- Ne poznajem nikoga unutra, mislim da mi je to i plus. Vladimir Tomović jeste neko ko dobro izgleda, tu je i Anđelo, on je paket. Mislim, ja komentarišem sada muškarce koji lepo izgledaju - počela je Kristina, pa se predstavila:

- Ja sam iz Novog Sada, pevačica sam, ali sam više radila u inostranstvu, nego u Srbiji. Ja ulazim kao slobodna devojka - rekla je Kristina.

- Neću da se foliram, Taru i Ša ne mogu očima da vidim. Pokušali su da naciju naprave budalama, mislim da zbog toga nose veći teret. Neću se libiti da kažem za stolom šta mislim o njima - objasnila je Kristina.

Kristini je na ulasku u Belu kuću prišao Kristijan Golubović da bi joj pomogao oko kofera, a onda je nasmejana zadrugarka pozdravljala sve za crnim stolom, pa im se i obratila:

- Dobro veče, ja dolazim iz Novog Sada, inače sam iz Šapca, a bavim se pevanjem. Imam samo dvadeset tri godine - rekla je Kristina.

- A koju muziku pevaš? - pitao je Bora Santana.

- Lepo izgledaš - rekla je Miljana Kulić.

Lepi Mića bio je oduševljen zadrugarkom, pa je i zagrlio, a onda nastavio da ispituje o njenom poreklu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još